Halal instituţii ale statului.


Andrei Plăcintă, băiatul ce la sfârşitul anului şi-a bătut prietena după care a trecut de câteva ori cu maşina peste ea, va fi cercetat în stare de libertate. Nu este pericol public.

Giani Deli-Iorga, asasinul în serie de la Cernavodă se plimba aseară liniştit pe străzi, fără cătuşe la mâini, doar cu un poliţai ce îl ţinea de după cap. Nu e pericol public.

Asta în timp ce oameni care nu poţi zice că sunt violenţi au fost aruncaţi direct în celulă şi plimbaţi prin faţa presei cu cătuşe la mâini. Vezi cazurile Becali, Dan Diaconescu etc.

Halal instituţii ale statului.


8 comentarii la „Halal instituţii ale statului.”

  1. Cat timp nu ai un renume politic nu esti considerat periculos. 🙂 In Romania cei mai periculosi oameni sunt cei care au ceva de spus. Tocmai deaceea sunt tratati ca niste gunoaie. Nu conteaza cati oameni ai omorat, cate gloante ai tras dupa politisti sau cum stii sa iti tai sotia bucati, cel mai important lucru dintre toate este sa nu fi o personalitate publica. Ca atunci ai pus-o. 🙂 Asta ne arata un singur lucru pe care trebuie sa il intelegem noi, prostimea din Romania: NU CONTAM!

  2. …dar ce spun eu de Becali si Diaconescu. Se pare ca si eu am uitat de asistenta de la Giulesti care a stat inchisa cateva luni pentru ca era un pericol public evident…

  3. hehe… in cazul Giulesti cred ca oalele se spargeau in capete care trebuiau aparate. si asistenta a fost tapul ispasitor…

  4. Romania land of of of 🙂
    sau vorba mea:tara tuturor imposibilitatilor – ca pana si imposibilul devine posibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.