Hallo, poliţia! Mişcăm şi noi ceva?


Teoretic, într-un oraş mic nu rezistă criminalii. Teoretic, într-un oraş de 130.000 de locuitori poliţia ştie tot ce mişcă. Tot teoretic, afacerile şi duşmanii se cunosc de către toţi din branşă.

Practic însă, dacă oraşul este mic, cu siguranţă criminalii au o rudă sau un prieten în poliţie. Practic, într-un oraş de 130.000 de locuitori poliţia este complice în tot ce mişcă. Practic, ori pică toţi ori nu pică nimeni. Nimeni să fie!

Două săptămâni, două cluburi arse în Sibiu, ambele intenţionat. De câte cluburi trebuie să se mai aleagă scrumul până poliţia să facă ceva? E nevoie să moară şi oameni, nu doar afaceri?


16 comentarii la „Hallo, poliţia! Mişcăm şi noi ceva?”

 1. De unde stii ca acele cluburi nu erau asigurate si proprietarul a vrut doar sa incaseze niste bani si sa-si faca reclama. Exista si posibilitatea asta.

 2. Asa se zice ca Liquidu nu era asigurat (cu toate ca nu avem certitudinea),dar cu ce te supara ca a luat foc?
  N-o fi fost o reglare de conturi?
  Chiar daca altii au avut ideea de ce mi-ar parea rau cand era plin de toti interlopii,cocalarii (cokes),pitipoance s si stricate,doamne fereste sa moara cineva desi multi nu merita sa traiasca.
  Il iau pe ala despre care ai facut tu postul „Bulanul dupa cap” nu pe astia care-au incendiat,in alta ordine de idei fac totul pe dos se baga unde n-ar trebui ca sa arate ca au activitate si aici tac toti ca porcii in cucuruz.

 3. @ diana-ribana
  :))
  asa salveaz-o de haine si implicit de functii prost indeplinite
  ca fara haine si uniforme suntem toti la fel daca motto-ul tau este “e mai usor sa te dezbraci ” :)) si poate ne insusim corect si responsabil functiile la o noua imbracare

 4. mi se pare mie sau ma ameninti doar pt ca tu intelegi tot pe dos sau cauti pretexte de cearta fiindca ma ai la inima?
  poate esti tu insuti cocktail molotov iar daca chiar ma interesa unul nu ma limitam la chestii pirotehnice simple

  @ Ce Merita

 5. te mai tii de om cu logica ca eu stiu ce functie are nevasta-ta si tu n-ai stii lucru asta.
  macar ea a vrut sa dea cocktailu’ tarii pe cand tu mie

  Admin: [Am compilat comentariile pentru ca, totusi, vrem sa fim coerenti:)]
  cine-o mai auzit sa inviti pe cineva la ceai si la cocktail molotov?
  se impaca aman2?
  sau s-a transformat din ceai in cocktail

  daca da mai bine spuneai te invit sa-ti dau ceaiul

  @ Ce Merita

 6. In cazul in care SINGURA infractiune in care politia nu si-ar face treaba ar fi incedierea cluburilor de pitzi-coca de bani gata, m-as simti ca intr-o societate utopica in care vizuinele de incultura si imbecilitate pot fi incendiate fara sanctiuni…ar fi perfect 🙂

  Altfel spus, nu cred ca avem de castigat ceva daca isi fac ei treaba „ca la carte” sau nu si-o fac deloc in cazul acestor infractiuni…sunt alte cazuri mai grave, apartinand domeniului „strigator la cer” in care nu-si fac treaba…sa inceapa cu acelea, mai intai!

 7. no, ca i-au gasit pe piromanii terasei. cica s-au jucat cu o tigare „electronica”. bai, cat rahat mai pot manca autoritatile? chiar au crezut varianta celor doi? culmea, langa clubul liquid, un copil s-a juca cu o cisterna cu benzina, in miniatura:)) asa a luat foc clubul.

  „Din declaraţiile celor doi suspecţi s-a stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 11 decembrie a.c., în jurul orelor 0340, aflându-se în club, au urcat pe terasa clădirii iar focul s-a aprins de la o ţigară pe care unul dintre ei a aruncat-o din greşală. „

 8. Nu sti ca la noi trebuie sa moara cineva ca sa se ia masuri? Probabil asta asteapta si politia.

 9. daca erai atent la stiri ai fi auzit ca acele cluburi nu erau asigurate! Si pentru ce sa dai foc unui club inainte de sarbatori cand se fac cele mai mari incasari ? Logic nu?

 10. furios4you :no, ca i-au gasit pe piromanii terasei. cica s-au jucat cu o tigare “electronica”. bai, cat rahat mai pot manca autoritatile? chiar au crezut varianta celor doi? culmea, langa clubul liquid, un copil s-a juca cu o cisterna cu benzina, in miniatura:)) asa a luat foc clubul.“Din declaraţiile celor doi suspecţi s-a stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 11 decembrie a.c., în jurul orelor 0340, aflându-se în club, au urcat pe terasa clădirii iar focul s-a aprins de la o ţigară pe care unul dintre ei a aruncat-o din greşală. “

  Ai foarte mare dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.