Horoscop 2011 – gemeni


Anul 2011 aduce unele schimbari benefice in plan relational. Esti de doua ori avantajat, deoarece nu te temi de schimbare si, in plus, vei putea sa duci la bun sfarsit niste proiecte dragi. Vei avea mult de lucru, situatiile se complica, esti prins in tot felul de probleme dar reusesti sa iesi la liman. Familia si prietenii te sustin, iar pentru tine acest lucru inseamna foarte mult.

Horoscop 2011 Gemeni – Dragoste si sex Gemeni 2011

In 2011 acorzi o mai mare prioritate vietii amoroase. De fapt, ai mare nevoie de afectiune.

Horoscop 2011 Gemeni – Cariera Gemeni 2011

Inca din primele luni ale anului ai parte de o multime de reusite. Ti se fac propuneri interesante, ai rezultate onorabile, esti solicitat si apreciat. Esti foarte muncitor si serios. Gemenii demonstreaza o mare capacitate de a se acomoda la noile conditii. Sunt creativi, punandu-si mintea la lucru. Ceea ce reusesc sa creeze nu ramane fara rezultate.

Horoscop 2011 Gemeni – Bani Gemeni 2011

Te bucuri de un echilibru bugetar care iti permite sa-ti faci planuri de achizitii importante. Totul merge bine daca actionezi intr-un mod chibzuit si ramai cu picioarele pe pamant. Inca de la inceputul anului ti se fac tot felul de propuneri mirobolante. Toate suna excelent, dar prezinta riscuri prea mari ca sa le crezi pe cuvant.

Horoscop 2011 Gemeni – Sanatate si stare de spirit Gemeni 2011

Cu sanatatea stai bine, dar nu excelent. Ai un an destul de plin, astfel incat intreaga ta energie va fi consumata in numeroasele activitati. Uneori, se poate sa exagerezi cu munca, iar organismul tau se resimte. Tinzi sa duci o viata dezorganizata in ceea ce priveste orele de masa si de somn. In prima parte a anului te bucuri de o stare fizica buna. Nu se intampla nimic remarcabil, deoarece ai un sistem imunitar functional. Nimic nu reuseste sa te lase fara energie sau sa te irite.

Mai multe detalii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.