Am dat drumul concursului de idei.


banner concurs

Tocmai ce am dat drumul concursului de idei pentru instalaţiile urbane ce vor fi construite fix în buricul Sibiului în cadrul festivalului Huet.Urban 2013.

Pe foarte scurt, orice pasionat de… frumos (cu greu am gasit cuvântul pentru că de fapt e nevoie mai mult de o dorinţă de a face ceva frumos) e sfătuit de mine să ia o foaie şi-un creion şi să schiţeze orice îi trece prin minte. Cât timp am scris tema concursului mi-am imaginat o groază de idei de instalaţii urbane ce se pot realiza din cele mai greu de imagiat materiale. Am plecat de la un material ultra folosit în construcţii şi am ajuns până la sunet (cu care mai-mai că aş putea construi efectiv o instalaţie urbană pe care s-o simţi şi cu care să interacţionezi).

Dar gata cu ideile mele. Acum am nevoie de ideile voastre. Ori că eşti arhitect, urbanist, student la arte sau pur şi simplu un pasionat de frumos (aşa cum am zis mai sus), dă-i drumul imaginaţiei tale şi trimite cel mult 3 propuneri de instalaţie urbană la adresa de email concurs.hueturban@gmail.com (vezi aici toate cerinţele concursului). Concursul de idei pentru construirea unor instalaţii urbane se desfăşoară pe perioada 19 aprilie – 17 mai 2013 pentru ca în 1-2 iunie cele mai bune 3 instalaţii să fie construite şi „folosite”.

Detalii şi regulamentul: www.aios.ro/hueturban2013


Un comentariu la „Am dat drumul concursului de idei.”

  1. Cum pot sa fie intre primele 3 proiecte alese doua care sunt realizate din lemn, atunci cand tema este „green is smart” ?
    Sa tai o padure ca sa pui niste obiecte pentru doua zile nu prea e ecologic.
    Zic si eu, nu dau cu parul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.