Iată cine va fi noul primar al Sibiului…


Primarul Sibiului Klaus Johannis a devenit de astăzi membru PNL şi (conform legilor din România) un om politic nu poate să facă parte din două partide iar odată ce un ales al cetăţenilor îşi schimbă partidul al cărui membru era în momentul alegerilor… ei bine… atunci politicianul pierde scaunul în care l-au pus votanţii. În lumina acestor reguli, astăzi a fost încoronat noul primar al oraşului Sibiu care a primit din partea lui Klaus Iohannis un buchet cu flori albe ce (spune el) va rămâne viu atâta timp cât democraţia şi plimbările cu bicicleta vor rămâne vii.

dianaprimar

Diana-Ribana (foto sus) a început încă din prima zi de muncă un proiect ambiţios… ea vrea ca Sibiu să devină Capitala Europeană a Modei (sau European Capital of Fashion) inspirată după succesul anului 2007 în care Sibiu a fost Capitala Culturală Europeană, titulatură ce a adus un bum economic şi turistic oraşului de pe malul Cibinului, bum care şi în ziua de azi este un mister pentru politicienii români.

dianaprimar1

Purtătorul de cuvând (foto sus – dreapta) spune că Diana promite investiţii în special în oameni (pe lângă cele în străzi şi biserici), astfel că sporul pentru haine se extinde pe plan local după modelul sporului pentru haine primit de angajaţii Primariei Sibiu. Fiecare cetăţean al oraşului Sibiu va primi lunar 500 de lei cu care oamenii să-şi cumpere haine de tineri designeri (de preferat din magazinul online Diana-Ribana).

Vom reveni cu amănunte.


26 de comentarii la „Iată cine va fi noul primar al Sibiului…”

  1. Eu nu vreau haine dar… aș putea să îți cer asfalt pe strada mea și niște zone verzi, neapărat floricele pe cîmpii, dacă mai rezistă serele Sibiului, parcă s-au transformat sau se vor transforma în solarii…

  2. :)) pe bune? chiar de haine este nevoie la momentul de fata? cand sunt muritori de foame printre noi? capitala modei? cand unii nici nu stiu sa lege 3 cuvinte? cred ca este nevoie mai mare de proiecte pt scoala, teatru, cultura si sport.

  3. la 500 ron X aprox 100.000 locuitori ar veni pe luna aprox. 11 mil de euro … pe haine ??? nu ca ideea e rea , dar e de genul raspuns la Miss. In primul rand, de unde faci rost de bani ? ca ma gandesc ca nu curg pe Cibin… eu cand va aud cum va entuziasmati pe aici … ma crucesc …. good god!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.