IFG – dragoste pentru CSU (filmul).


Am început să merg la meciurile CSU Sibiu când aveam 14 ani, atras de entuziasmul vecinilor mei care descriau atmosfera și spiritul CSU. Iată că după aproape 20 de ani, în fruntea galeriei echipei de baschet stă același om – Florin Iacob. IFG cum îi mai spunem noi.

După atâta timp în care Florin a luptat alături de echipă pentru ca aceasta să ajungă din nou în finala Ligii Naționale, acum, când CSU Sibiu este la un pas de a rejuca meciul decisiv pentru câștigarea unui nou titlu național, IFG este condamnat să vadă meciurile din spatele sălii.

Am petrecut alături de el o zi de meci. I-am simțit până pe șira spinării trăirile și regretul că îi este interzis să intre în sală și am decis să memorez acele momente într-un clip video. Iată-l:

„CSU a avut întotdeauna jucători care au jucat cu inima pentru echipă, pentru culori. Continuați să umpleți sala la fiecare meci chiar dacă uneori mai și pierdem și să ne bucurăm împreună și la înfrângeri la fel ca la victorii pentru că acești băieți joacă cu inima pentru CSU și indiferent de scorul de pe tabelă, noi vom fi învingătorii. Acesta este spiritul CSU care s-a născut acum 45 de ani și care va dăinui atâta timp cât noi și cei care vor urma vom pune suflet în tot ceea ce vom face. Vă rog să strigați și pentru mine deseară și abia aștept să mă întorc în mijlocul vostru. Hai CSU!” – Florin Iacob, liderul galeriei CSU Sibiu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.