Ii cunosc fiecare mm. al corpului


Aseara abia ce am putut adormi din cauza gandurilor astora tampite. E ciudat cat de mult si multe isi poate imagina un om atunci cand este lasat s-o faca, mai ales daca omul ala e o femeie indragostita peste cap.

Linistea patrunzatoare si zgomotul picurilor de ploaie mi-au ravasit creierii, imagini indraznete imi treceau prin fata ochilor, luminand intreaga camera pustie. Am aprins si televizorul pentru a ma ajuta sa uit de el dar nu a facut decat sa-mi amplifice imaginatia. Programele de adulti de la ora aia tarzie din noapte erau pretutindeni. Parca ma urmareau, oricat de mult si de repede apasam eu pe butoane in incercarea de a fugi de ele. Toti barbatii aia bine facuti, in erectie, aveau un singur portret, iar faptul ca nu vorbeau nimic nu imi era deloc de ajutor.

Detaliile imaginatiei mele m-au facut sa am dubii daca cumva l-am vazut vreodata dezbracat sau nu. Desi ma chinuie adevarul, in niciun moment al vietii nu am avut norocul asta. Deja ii cunosc fiecare milimetru al corpului, chiar daca in realitate imi e inca un mister.

Scris de Alice


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.