Îmi place sub papuc


Ăştia care aveţi Facebook, voi… bărbaţii… probabil că aţi văzut în ultimul timp tot felul de plăceri ale fetiţelor. Îmi place pe dulap, îmi place în cuier, îmi place pe scaun, îmi place după colţ, îmi place pe WC, îmi place în cuptor, îmi place pe covor, îmi place în faţa oglinzii, îmi place în noptieră, îmi place pe canapea… bine… le place.

Doar că ce?

Hai că nu vreau să le stric jocul, mai sunt doar câteva zile din octombrie şi probabil că vor divulga singure ce a fost tot jocul ăsta. Ca pont, anul trecut campania s-a dus tot în luna octombrie şi femeile scriau pe Facebook ce culoare avea sutienul lor în momentul acela. Ceva cu cancer, ceva cu sâni…


11 comentarii la „Îmi place sub papuc”

 1. ti se pare ca are efect aceasta campanie?? „ne jucam” de-a geanta, ca in felul asta sanii nostri vor fi sanatosi.. come on.. si apropo, exista studii care zic ca si barbatii pot face cancer de san… drept urmare e cam discriminatorie campania cu pricina

 2. @clau p
  nu stiu ce sa zic…
  – nu am date destule incat sa stiu procentul barbatiilor care au cancer la san in comparatie cu femeile
  – uneori doar aducerea la cunostinta a unui lucru (in cazul nostru boli) e de impact astfel incat sa se primeasca pe viitor mai multe donatii, chiar daca e directa campania sau doar se aduce aminte de boala.

 3. Habar nu aveam de jocul asta. Cred ca e despre iaurtul Activia sau ceva de genul asta. Mie imi pace pe WC. Sa citesc.

 4. Mi-am amintit de o confesiune bazata pe experienta unei prietene care spunea ca primii cm fac fericita orice femeie dar ca urmatorii devin ingrijoratori, fireste unde e cazul :))

 5. spiritul de turma….zice una ca-i place pe wc repede repede cealalta isi posteaza;imi place pe wc sau in cazurile fericite schimba locul dar nu ideea…soo stupid

 6. @Elena
  pai asta era ideea campaniei…sa scrie toate „imi place…” ca sa-i faca pe barbati diferite… de fapt ele se gandeau unde le place sa-si arunce gentile in momentul inc are intra in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.