Impozitu' lu' pește


S-au trezit și ăștia din Primăria Sibiu să se dea bine pe lângă alegători reducând impozitele pe casă celor ce locuiesc pe străzile pe unde trec TIR-uri. Oameni buni, niciodată taxele și impozitele nu au fost împărțite corect în Sibiu, acum e și mai rău.

Să luăm cazul cartierului Turnișor, pentru că acolo am locuit jumate din viață și cunosc bine zona. Ultima oară am locuit la casă, pe o stradă neasfaltată, unde exista un singur bec în majoritatea timpului nefuncțional. În plus, în zonă nu exista canalizare și avioanele părcă îmi aterizau în curte. Deci, eu, care nu am asfalt, nu am lumină pe stradă, nu am canalizare, nu am poliție comunitară și poluarea fonică e la ea acasă, ajung să plătesc mai mult decât cel de pe o arteră principală unde și casa costă mai mult în caz că o vinde? Unde-i corectitudinea aici? Eu de ce nu primesc o reducere pentru că strada nu e asfaltată și mă înec în praf cât e ziua de lunga?

Sibiul am impresia că e orașul cu cele mai multe străzi neasfaltate. În cartierul Turnisor, de când mă știu, s-au asfaltat doar două străzi. Las’ să refacă ei de la zero toate străzile centrale de pe lângă locuința primarului, cartierele dă-le draq. Priviți în imaginea de mai sus starea străzilor din Turnișor. Cele albastre sunt asfaltate iar cele roșii ca la țară… cu pământ denivelat. Care sunt mai multe?

Lista străzilor din Sibiu cu trafic greu, AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.