În căutarea acelui mini-laptop


După o lună de la modificarea TVA-ului am verificat din nou ce preţuri s-au mai schimbat pe la magazinele online. Se pare că mini-laptopul ce l-am dat exemplu aici a rămas acelaşi pe PCfun aşa că încep să mi-l doresc din nou. Pe celelalte site-uri încă preţurile se mai modifică deci nu ştiu ce aş putea crede din asta. Revenind la laptop, încă nu sunt hotărât pentru unul anume. Nu mi-l doresc neapărat Acer-ul ăsta dar de preferat ceva mini pentru că am de gând să-l plimb după mine pe oriunde voi merge de acum înainte.

Vreau să fac câteva excursii anul ăsta şi prefer să vă ţin la curent cu locurile pe care le văd, nu vreau să las şi blogul în vacanţă, aşa cum s-a întâmplat anii trecuţi. Şi să-mi iau în vacanţă laptopul ce îl am acum nici nu mă gândesc, pentru că are peste 3 kilograme şi diagonala de 17 inch, ceea ce e chiar mare 🙂

Se pare că umblu dintr-o extremă în alta. Cu 2 ani în urmă căutam un laptop cât mai mare, ca să pot lucra pe el, acum caut un mini-laptop, pentru a putea scrie pe blog oriunde şi oricând. Sper ca peste alţi doi ani să nu-mi trebuiască şi unul de dimensiuni medii.

Puteţi să-mi recomandaţi voi ceva?


4 comentarii la „În căutarea acelui mini-laptop”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.