În trend…


Nu cred că mi se pare. Posibil să fie un trend care în curând va fi uitat sau posibil să fie un nou mod de exprimare pentru vocaliştii mai timizi, aşa, din firea lor. La ultimele concerte la care am fost, fie că formaţia era românească, străină sau total internaţională, eram trataţi, noi, cei din public, cu spatele.

Nu cred că-i de rău. Pur şi simplu, aşa cum ziceam şi mai sus, probabil e un trend ce a ajuns acum şi pe la noi. Chiar şi în concertul de aseară, Marius de la The Moood a cântat cel puţin 20% din timp cu spatele la public de i se vedea frumuseţea de telefon în buzunarul din spate al blugilor strâmţi.


5 comentarii la „În trend…”

 1. Daca e un trend, mi se pare ca e unul de prost gust…indiferent de cat „la suta” din timp solistul canta astfel. Fie ca este vorba de 10 spectatori sau 10.000 de spectatori, publicul a platit bani sa iti asculte piesele si sa te vada (fie din curiozitate fie din admiratie), nu ca sa-ti vada spatele si cum ai zis si tu, telefonul.
  Dar hai sa ne dam artisti boemi si sa ne prefacem ca -virgula- cantam pentru ca asa simtim nu pentru public si pentru bani…nuu, doamne fereste nu cantam muzica comerciala, nu cantam pentru bani.
  Nici o trupa care a ajuns mai mult sau mai putin „departe” in cariera, de aici sau din afara nu cred ca au avut astfel de impresii si mofturi pe scena, dar de cand cu explozia de trupe „alternative” (autohtone) se pare ca orice este permis pe scena iar publicul ia asta ca atare, spunand probabil fraze de genul „e concertul lor, fac ce vor pe scena, asta e stilul lor”…right!

 2. @ Vlad
  mai, pe mine nu m-a deranjat, eram doar curios ptr ca vad chestia asta la tot mai multe trupe.
  drept sa spun, daca as fi eu pe scena, probabil as sta in unele momente la fel, cu spatele la public. :p

 3. Pai nici pe mine nu m-a deranjat pentru ca nu am fost, si nici n-as fi vrut sa merg…dar nu mi se pare un gest prin care iti arati devotamentul fata de fani.
  Acuma fiecare cu caracterul lui, dar daca ii era rusine sau se intimida sa se uite catre public sa se lase de meserie, indiferent ca are voce nu-stiu-de-care…dar na ce sa le faci, asa sunt alternativii astia: boemi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.