În weekend merg la conferinţa de Social Media şi sport şi la Cupa Bloggerilor


Sâmbătă voi fi la Mediaş unde voi vorbi din nou în faţa publicului. De data asta despre Social Media şi sport, legătura dintre ele şi cum pot ajuta bloggerii în susţinerea sportului.

Deşi sunt un tip anti-talent într-ale sportului, fotbal ştiu să joc doar pe post de portar într-o poartă mai mică de 2m., de alergat în parc mi-e aproape ruşine iar singurul sport de performanţă din viaţa mea a fost înnotul, m-am implicat de când mă ştiu în promovarea şi susţinerea sportului. Doar dacă mă gândesc la Promovarea Baschetului în Şcoli şi susţinerea baschetului, la Critical Mass şi Bicicleta Zilnică e de ajuns pentru a demonstra asta. Sportul nu înseamnă doar fotbal. O să încerc să explic asta celor câteva sute de fotbalişti ce se vor lupta în weekend la Cupa Bloggerilor la Fotbal ce ajunge cu ocazia asta la ediţia a III-a. Vedem ce-o ieşi…

E o onoare să fiu speaker la aşa un eveniment mai ales că intru în scenă chiar după Lucian Lorin (director de comunicare FRR) şi puţin înaintea Andreei Hanganu de la Ambasada Marii Britanii ce va vorbi despre Jocurile Olimpice din Londra.

Pentru cei ce vor să vină la (probabil) primul eveniment ce stabileşte o legătură concretă între sport şi Social Media, înscrierile se fac AICI. Pentru cei din afara Mediaşului, organizatorii au rezolvat de oferte speciale la cazare (detalii aici). Programul oficial al Conferinţei de Social Media şi sport îl puteţi găsi la Chinezu pe blog.

Ne vedem acolo. Mai bem un Pepsi, un Staropramen, ne mai vorbim şi noi…


7 comentarii la „În weekend merg la conferinţa de Social Media şi sport şi la Cupa Bloggerilor”

  1. in astfel de momente am cel mai mare regret ca nu sunt in tara. poate ca nu stiu blogging, dar stiu fotbal :))
    sportul se face si cu capul, asa ca faci sport, stai linistit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.