În weekend se respiră teatru [concurs]


Eu respir, tu respiri, noi respirăm, voi respiraţi… cu toţii respirăm teatru în weekendul ăsta. Pentru că de mâine până poimâine piesele de teatru se derulează ca pe bandă rulantă, zi şi noapte, fără oprire.

25 de ore de teatru non-stop aduce la Sibiu spectacole de teatru, proiecţii de filme, recitaluri de poezie, workshop-uri, conferinţe şi concerte, dar şi de evenimente ieşite din convenţional precum înviorarea trupească şi spirituală din Piaţa Mare, în nouă locuri, localuri, teatre, biblioteci şi spaţii publice din oraş. Întreg programul este publicat AICI. Evident că eu vă recomand să respiraţi teatru toată noaptea de sâmbătă spre duminică iar oboseala acumulată nu va face altceva decât să vă întărească convingerile că nu e nimic mai plăcut ca dăruirea actorilor pe scena (improvizată sau nu) din faţa unui public numeros. Senzaţia participării la un spectacol de teatru la răsărit de soare, cu o cafeluţă în faţă, nu se va uita uşor.

EMIGREISAN DRIM2

DAU BILETE [concurs]

Toată nebuni asta cu teatrul non-stop începe sâmbătă, 30 martie, odată cu ora 18:00, la Sala Thalia Sibiu, cu spectacolul „Emigreișăn Drim” al Teatrului de Artă București. Sunt absolut sigur că sunt doritori mulţi să vadă spectacolul aşa că vin în întâmpinarea dorinţelor voastre (phuai, cum a fost asta!) şi dau un bilet dublu. Înscrieri aici, la comentarii, pe cât posibil cu contul de Facebook (pentru a vă contacta mai uşor) iar câştigătorul/ câştigătoarea îl vom afla mâine pe la prânz.

Teatru să fie!


12 comentarii la „În weekend se respiră teatru [concurs]”

  1. Musai sa castig biletele, ca oricum trebuie sa ajung maine la aceasi locatie pentru a-mi ridica un alt premiu. 😀

  2. Wow concurs si chiar see you 2 bilete pentru cuplu.Sper sa castig , suna foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.