Incredibil! Vezi aici ce răspuns ironic le dă Băsescu celor de la Salvați Roșia Montană, varianta Dragoș Bucur.


Primul clip Salvați Roșia Montană marca Maia Morgenstern l-am văzut în deplasare, pe un telefon mobil. Asta pentru că nu am mai rezistat după ce s-a vorbit 10 minute despre el şi juma’ din sală nu-l văzusem. Am dat meciul pe mute şi de mai multe ori replay clipului. Acolo, mic, pe ecranul telefonului, nu vedeam prea bine sângele ţâşnind din urechi. Evident că jnitzelul ăsta domnul jnitzel îşi imagina deja clipul cu el în rolul principal, aşa cum bine a făcut-o ridiculizând-o pe Maria Dinulescu cu dis iz mai laif. N-a fost însă să fie el de data asta, Arhi i-a luat locul.

Dar cine ar fi crezut că însuşi Băsescu, Traian Băsescu va realiza o parodie după spotul Salvați Roșia Montană, varianta Dragoș Bucur? Iată clipul original:

Şi iată parodia lui Băsescu:


3 comentarii la „Incredibil! Vezi aici ce răspuns ironic le dă Băsescu celor de la Salvați Roșia Montană, varianta Dragoș Bucur.”

  1. La facut misto si parodiat se pare ca majoritatea romanilor se pricep. Mie mi-a placut f mult clipul cu Maia Morgenstern si mi se pare urat de tot ca s-a facut misto pe seama ei…traiasca romanica noastra 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.