Încurajare vs. adevăr dureros


Eu de obicei sunt genul de om care preferă să spună adevărul, chiar dacă de multe ori îmi primesc înjurături pentru asta. Consider că e o greşeală să încurajezi pe cineva să se facă de căcat, doar pentru că altfel suferă. Părinţii, rudele şi prietenii sunt de vină pentru astfel de specimene care au părere exagerat de bună despre ele:


4 comentarii la „Încurajare vs. adevăr dureros”

 1. pacat ca tembelii de la pro tv nu au lasat embedul de pe youtube unde era si prezentarea lui. spunea ca a fostt cel mai bun la cor si ca are vocea ca nu-stiu-cine iar dansul, realizat chiar de el dupa 15 ani de munca multa, este ceva in genul michael jackson : :))

 2. Ai ras de Iustin Ianau?
  nu!
  Ce spectacol ar fi daca toti ar fi ca Iustin?
  Ca sa poti aprecia frumosul trebuie sa ai cu ce-l compara.
  La urma urmei e un spectacol tv.
  Si, de fapt, trebuie sa aiba toti sanse sa se manifeste. Oricum sunt multi exclusi la preselectii si sunt sigur ca aceia ii injura pe organizatori si ii acuza ca habar n-au ce-i ala talent. Sunt convins ca anume sunt acceptati unii pentru „delectarea” noastra si pentru spectacol dar ai dreptate: daca cel in cauza nu-si da seama ca e penibil familia si prietenii nu ar trebui sa il lase sa se faca de ras. Dar poate si ei cred ca e un mare talent.

 3. Cica „fotografie romantica cu un duo bucket” !!!
  Tudore, draga, esti tare!
  O sa incerc una „la sentiment” cu Milka.
  Nu te supara, dar nu m-am putut abtine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.