Instagram promovează Sibiul.


Sigur aţi văzut până acum ştirea asta dar trebuie s-o „bifez” şi eu pentru că e de pus în ramă, nu alta. Instagram (cea mai mişto şi cunoscută aplicaţie unde poţi publica poze făcute cu telefonul mobil) a scris ieri despre România şi 5 instagrameri români ce pun poze mişto prin care promovează ţara asta.

Aseară, Instagram a şi preluat o poză mişto făcută din Turnul Sfatului şi a publicat-o pe contul lor oficial. Evident, poza are până acum 394.000 de like-uri şi numărul creşte 🙂 Ceea ce e o reclamă colosală făcută oraşului nostru. Urmăriţi doar comentariile postate despre poză pentru a vă da seama cât de mult contează o astfel de mişcare în online (semnele alea dubioase din comentarii sunt de fapt alfabetul chinez, arab sau mai ştiu eu ce alte scriituri).

Sibiu Instagram

Pentru cine nu ştie, Instagram are peste 200 de milioane de utilizatori şi până acum au fost încărcate 20 de miliarde de poze făcute cu telefonul mobil. Sunt şi eu prezent pe Instagram (puţin timid, ce-i drept)… dacă vreţi să mă urmăriţi daţi un follow AICI.


Un comentariu la „Instagram promovează Sibiul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.