Cum m-am simtit tinand un discurs alaturi de Klaus Iohannis… si de toata presa din Sibiu


Aseara m-am simtit stingher in fata a 100 de oameni, tinand un discurs alaturi de Klaus Iohannis, un om prea obisnuit in ultimul timp cu iesirile in public. Si eu sunt obisnuit sa vorbesc in fata publicului si sa dau interviuri dar niciodata nu m-am simtit aruncat in cusca cu lei, ca aseara.

O sala plina de oameni din presa ce zilnic fac asta, zilnic vorbesc in fata publicului, intr-un discurs continuu. Cu totii atintiti asupra cuvintelor mele impiedicate sa se faca auzite din cauza tracului. Aveam in plan sa rostesc cateva randuri pregatite inca de dimineata dar faptul ca ma aflat acolo, in fata, in fata oamenilor ce se joaca zi de zi cu cuvintele, mi-a schimbat perspectiva asupra discursului.

Intalnire cu presa_AIOS_01

In definitiv, ei aveau nevoie sa auda ca mai sunt oameni ce ii sprijina, ce cred in presa locala, oameni care vor o presa locala puternica, pregatita sa isi faca treaba fara nici un fel de emotii… financiare sau de orice alt fel. Mie, personal, nu imi este suficienta o presa locala prezenta in comunitate doar printr-o licenta audio-tv. Am nevoie de o presa locala pregatita sa se sacrifice pentru informarea (corecta) a cetateanului, a mea personal. De asta am nevoie.

La sfarsitul zilei de azi, dupa „Intalnire cu presa„, ma astept sa fiu convins ca in Sibiu exista o astfel de presa.

Imi doresc asta. Am nevoie de asta!


5 comentarii la „Cum m-am simtit tinand un discurs alaturi de Klaus Iohannis… si de toata presa din Sibiu”

  1. Fiind convins de buna ta credință, de onestitatea probată în multe ocazii, crezi, Tudor, că este "presa locală (din Sibiu) pregătită să se sacrifice pentru informarea (corectă) a cetățeanului"? Experiența și capacitatea ta de sinteză, în mod cert, îți oferă un răspuns corect. Adevărul este numai unul, și nu acela din unghiul din care privești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.