Îţi dau bilete la concertul Goran Bregovic din Sibiu


Suuuper ieftin biletul la concertul Goran Bregovic de la Sibiu. Doar 15 leuţi.

Cu toate astea, vreau să vă răsplătesc fidelitatea de a-mi suporta zilnic scriiturile şi vă trimit la concert. Tu cu încă o persoană poţi să îl asculţi live pe Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra joi, 16 iunie. Şi pentru că toate astea se întâmplă cu ocazia TIFF Sibiu, veţi viziona şi filmul Ursul. Cică ar fi super tare, chiar dacă e românesc.

Deci, şi prin urmare pentru a putea câştiga o invitaţie de două persoane la concertul Goran Bregovic de la Sibiu + vizionare filmul Ursul trebuie doar să daţi Like pe pagina de Facebook CeMerita.ro sau pur şi simplu să apăsaţi pe butonul Like (Îmi place) de mai jos:

˄˄˄ Apăsaţi pe acest Like


Miercuri staţi aproape de contul de Facebook sau/şi de emailuri pentru că voi alege prin tragere la sorţi (random.org) câştigătorul.
Baftă tuturor!
[EDIT] Castigatorul invitatiei este Manea Marius. Felicitari!


10 comentarii la „Îţi dau bilete la concertul Goran Bregovic din Sibiu”

  1. sunt un destept care vrea sa vanda bilete pe bloguri. daca nu am ce manca, ce sa fac si eu? am bilete cu 10 lei ……cine vrea contact la

  2. Ce ma fac daca castig si aici si la Brylu pe blog? Eu zic sa va intelegeti si sa imi dati o singura invitatie. Btw invitatia e de doua persoane? Pot sa merg cu bunica mea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.