Iubesc ca lumea să fie a mea!


A mea, adică la picioarele mele. Cred că nici acum n-am zis-o chiar bine. De fapt, iubesc să iau la picior lumea în lung şi-n lat, să merg prin lume, clar. Aşa simt eu că lumea e a mea. Vreau să cunosc cât mai multe civilizaţii, să văd multe, multe locuri şi să fac cât mai mulţi, mulţi kilometri.

Ştiţi cum am ajuns anul trecut în Suedia? Vrând să merg la Amsterdam. Nici voi nu ştiţi care e legătura, nu? Hai că v-o zic pe scurt, acum. De vreo 2 ani îmi tot plănuiesc să ajung la Amsterdam. Şi aşa mi-au ieşit de fiecare dată planurile încât am ajuns tot prin alte locuri. Eh, la fel şi anul trecut. Mi-am spus că dacă tot plec la Amsterdam, hai să trec şi pe la Veneţia 2 zile pentru a vizita Bienala de Arhitectură. Am rezolvat partea asta dar zborurile de legătură Veneţia-Amsterdam-Veneţia nu au fost tocmai ok (perioadă, preţ etc) aşa că, din click în click, m-am trezit rezervând bilete de avion spre Stockholm. Şi Amsterdamul a rămas în continuare nebifat.

Până anul ăsta, când sper să mă trimită KLM. Dacă vreţi să mergem împreună, eu zic să vă înscrieţi la concursul Tile & Inspire! de pe pagina lor de Facebook, în urma căruia puteţi câştiga un zbor Bucureşti-Amsterdam-Bucureşti. Pentru a vă înscrie în concurs, trebuie să realizaţi o imagine cu voi şi un text inspiraţional, cu ajutorul aplicaţiei de aici, şi s-o publicaţi pe pagina de Facebook KLM România. Va ieşi ceva în genul celei realizate de mine. Bonus, super tare, puteţi să călătoriţi ani de-acum înainte prin toată lumea, asta pentru că un avion KLM va fi personalizat cu imagini de-ale celor înscrişi în concurs. Baftă!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.