La dracu… era să uit


Era să uit să-mi plâng şi vouă soarta.

După 1 şi 8 martie, acum vine aniversarea Dianei în 23 martie, iepuraşul în 4 aprilie şi după o zi sărbătorirea a 10 ani de bucurie 🙂 de când sunt cu actuala nevastă (mai nou citeşte şi Diana, nu puteam spune altceva decât că a fost o fericire deplină să-mi petrec juma’ de viaţă alături de ea).

Noroc că am o soţie care nu are pretenţii de bijuterii şi parfumuri scumpe, aşa că o ciocolată va fi probabil de ajuns… normal, o ciocolată pentru toate aniversările astea. Mă gândesc să cumpăr un Twix şi să-l împart: o bucată de ziua ei, una de iepuraş şi eventual în 5 aprilie o duc la o ciorbă de perişoare. Şi m-am scos!

Eu nu mă pot bucura de prea multe sărbători. Ai mei nu m-au numit Ion, ca să primesc cadouri tot la 2 săptămâni (la câţi Sfinţi Ioan sunt) şi Sfântul Ştefan e chiar între Crăciun şi Revelion, deci nimeni nu-şi aduce aminte de mine. Noroc că 20 iunie e doar ziua mea.

Alţii au avut însă şi mai mare ghinion ca mine, s-au născut exact pe 8 martie. Cred că-i tare nasol. Ce zici Marius? Sau alţii pe 1 ianuarie, atunci când toţi dorm toată ziua şi se trezesc din beţii. Dorel, Răzvan… vi se pare cunoscut? 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.