La luptă! Înainte, marş!


Înalt Comandamentul 2.0 de Colectare Selectivă termină astăzi campania de recrutare soldaţi 2.0. Potrivit datelor primite de la informatori, e pe cale de a izbucni un război de lungă durată. Până când nu vor fi eliminate toate elementele negative, soldaţii nu vor înceta din tastat pe frontul blogosferei. Astfel, au fost trasate deja primele sarcini ale fiecărui Comandament Județene 2.0 de Colectare Selectivă. Datele sunt adunate pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro.

Populaţia nu trebuie să intre în panică. Poate participa la luptă şi câştiga premii frumuşele:

  • Fiecare soldat are timp o lună de zile (25 iunie – 28 iulie 2012) pentru a elimina minim 10 inamici. Cei ce vor aduce la punctele de colectare selectivă 10 deşeuri de ambalaje vor primi o medalie de onoare – un tichet răzuibil. În funcţie de noroc, soldatul va primi şi un pix din carton reciclat, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee sau un magnet de frigider. Medaliile-tichete au coduri unice de identificare pentru fiecare erou. Acest cod trebuie înscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899 pentru a fi înregistrat în registrul bravilor soldaţi;
  • Registrul cu soldaţii ce au înscris codul unic va fi trimis Înaltului Comandament care va desemna prin tragere la sorţi cel mai norocos soldat. Acesta va primi un automobil Ford Ka cu care va putea merge zilnic pe frontul de luptă împotriva deşeurilor.

Comandamente Județene înfiinţate: Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucureşti.

Punctele de colectare selectivă unde oricine poate duce deşeuri de ambalaje sunt marcate pe harta de luptă aici: http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php

Toţi soldaţii se vor supune ordinelor directe ale Blogal Initiative şi EcoRom.

La luptă!


11 comentarii la „La luptă! Înainte, marş!”

  1. "Inaltul Comandament" si "Comandamentele Judetene" :P. buna idee. da prin tunisor deja din trei pubele selective au ramas doua, si alea stricate 😀

    1. Mda, la punctul de colectare de langa prelungirea Sacele nu mai e pubela a de sticla 😀 Da tot e bine, macar e de hartie!

  2. grasule, nu merge harta. reciclez hartia de o gramada de timp, am reciclat si peturile cat timp a fost un sac urias (infect) langa containere (stau pe iezer), am inceput si cu bateriile, da’ acum daca vreau sa duc si eu undeva toate astea nu gasesc unde sa le duc. Da-mi te rog un punct de reciclare mai aproape de iezer 🙂 . MS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.