La Mall


Nu am mai auzit de mult de Cassa Loco şi, drept vorbind, muzica lor nici nu m-a atras niciodată aşa mult încât să devin un fan al genului. Eh, Cassa Loco încearcă să iasă iar pe piaţă cu o nouă melodie lansată cu câteva zile în urmă. Melodia, La Mall, e un fel de miştocăreală la adresa noastră, a tuturor, şi totodată probabil un semn de întrebare (sau exclamare) cu privire la drumul spre care ne îndreptăm. Cred că suntem cu toţii conştienţi că plimbările prin parc au fost înlocuite cu plimbrările prin mall, shoppingul din magazin în magazin prin centrul oraşului a fost înlocuit cu shoppingul la marginea oraşului, în mall. Ieşitul pe terasă sub razele soarelui a fost înlocuit cu băutul berii la ultimul etaj al mall-ului. Mersul la magazinul mixt din colţul străzii s-a transformat în împinsul căruciorului. Exemplele pot continua.

Prima oară am auzit melodia asta cu vreo lună în urmă, direct din telefonul lui VisUrât şi nu am crezut din prima că e vorba de Cassa Loco. Spuneţi-mi voi – la prima audiţie pare genul lor? Nu-i aşa că sunt ceva mai spre discotecă decât până acum?


2 comentarii la „La Mall”

  1. E in stilul lui George Hora in schimb 🙂
    Eu nu ma recunosc totusi in americanizarea asta totala. Unele pasaje sunt amuzante, mai ales spuse cu accentul maramuresean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.