Legături bolnăvicioase


De două zile mă tot concentrez să-mi aduc aminte dacă am văzut filmul ăsta sau nu. M-am uitat la trailer şi tot nu sunt sigur de nimic.

În subconştient, sunt sigur că l-am văzut şi că-i ştiu deznodământul dar din imagini şi poveste nu-mi aduc aminte de nimic, poţi să mă tai, nu alta. Aşa că rămân la ideea că doar reclama intensă şi discuţiile pe marginea filmului m-au făcut să am impresia asta şi mă duc joi la film ca şi cum nu aş şti nimic. Ca şi cum ar fi un film românesc nou apărut şi nu am auzit nimic de el până acum.

Dar ca să nu fiu singur, vreau să mai iau doi prieteni cu mine. Ofer o invitaţie de două persoane la filmul „Legături Bolnăvicioase” de joi, 16 feb. 2012, ora 20:00, Teatrul Gong Sibiu. Cine o vrea, să lase doar un comentariu aici şi se rezolvă. Dacă sunteţi mai mulţi, tragem la sorţi dar îi sfătuiesc să vină la film şi pe cei ce nu au noroc pentru că-i doar 5 lei biletul de intrare. Juma’ de shaorma.

Legături Bolnăvicioase (2006) este proiectat în cadrul Cinemateca TIFF, organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Transilvania Film.


5 comentarii la „Legături bolnăvicioase”

  1. Eu vreau… 🙂 Dacă o mai ai, firește! Știu că eram curioasă să văd filmul ăsta cînd a apărut dar n-am reușit pînă la urmă.

  2. Io l-am vazut, stiu sigur ca l-am vazut, da’ tot nu-mi aduc aminte (mai) nimic din el.
    Stiu doar ca nu mi-a placut. Parerea mea. Sper sa nu fie si a ta, acum – ca tot l-ai vazut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.