Legile nu-s şi pentru ăia mari, doar pentru puţoi.


După ideea „nici o zi fără mine”, braşoveanul Ladislau Vankay şi-a cerut şi astăzi dreptul la despăgubire pentru că un drum şi un pod de la centura Braşovului au fost construite pe o parte din terenul lui.

De data asta şi-a parcat maşina pe banda de drum ce trece peste terenul lui şi a plecat. Din nou, poliţia şi-a bătut joc de el. Deşi cu o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă în mână (primită în 1 aprilie, să fi fost vreo glumă proastă?) prin care a fost pus în posesia terenului, poliţia i-a ridicat maşina cu o macara şi i-a confiscat-o profitând de faptul că omul nu era atent, fiindu-i cerute actele de identitate. Asta după ce i-au fost deschise două dosare penale şi are nenumărate amenzi pentru că a blocat un drum public (fie şi el privat).

Păi la ce să ne aşteptăm de la „organele legii” (chiar şi genitale) cu prea multe coaie din ţara asta de căcat? Ăştia fac ce vor fără pic de jenă. Legile nu sunt respectate nici de ăia puşi sus să ne conducă afară din bezna în care ne bălăcim de 30 de ani încoace. Să renunţe el la teren doar pentru că nişte dobitoci au construit acolo?

Ladislau Vankay nu este singurul, unalt caz destul de cunoscut este şi cel a doi buzoieni ce au în proprietate 100m de sub centura oraşului. Şi ei au parcat astăzi un camion pe terenul proprietate privată.

foto: brasovultau.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.