Lipsa parcarilor supraterane


Sibiul nu e asa dezvoltat, noi nu avem parcari supraterane asa ca vorbesc de nesimtirea in trafic a Clujenilor de data asta.

Oricine stie (sau ar trebui sa site) ca trebuie sa platesti parcarea si doar dupa aceea sa mergi sa-ti iei masina. Daca nu faci asa, esti nevoit sa te opresti in fata barierei de la iesire, sa cobori din masina, sa mergi sa platesti parcarea, sa te intorci in masina si doar apoi poti pleca. Asta inseamna nervi si timp pierdut pentru cei din spatele tau ce vor sa iasa din parcare.

Eh, priviti ce fac nesimtitii ce nu au chef sa plateasca parcarea inainte de a-si ridica masina. Jumatate de ora le-a trebuit clujenilor sa intre in parcare, asta chiar daca mai erau aproape 70 de locuri libere.

Apropos de locuri libere in parcarea supraterana – cat timp am locuit la Cluj m-am certat de nenumarate ori cu posesori de jeepane sau masini luxoase ce parcau pe doua locuri. De ce faceau asta? Pentru a nu risca sa le fie zgariate masinile de conducatori auto ce nu stiu sa parcheze. Sau poate doar din nesimtire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.