Log-out de la Guerilla Logout


Muzică prea multă nu am şi şi-aşa mă satur să ascult non-stop acelaşi lucru, Autoplay de la Youtube a tot dat rateuri azi, radio Zu merge cu întreruperi pe net aşa că am ascultat mai toată ziua Radio Guerilla. Toate bune şi frumoase, nici pomeneală să tot amintească de Madălina Manole (prin comparaţie cu Zu unde numai de asta se vorbeşte) dar am ajuns la cea mai nesuferită oră din câte se poate. Zilnic de la 17:00 e Guerilla Logout unde Bogdan Şerban bagă peste melodii tot felul de efecte şi comentarii tâmpite via Windows. Fără nici o legătură cu melodia în sine, fără umor, fără rost, doar cu repetitivitate. O oră întreagă nu poţi asculta nici măcar o melodie pentru că sunt „condimentate” cu prostiile alea de efecte. Ce-aş fi dat să ascult o melodie mişto fără cretinisme. Nu suport Logout-ul ăsta aşa că am dat şi eu log-out la Guerilla. Mai bine îl aştept pe Mirciulică, să-i ascult vocea aia piţigăiată de la Radio ZU, într-o emisiune fără temă. De nerecunoscut când am dat din întâmplare într-o zi peste vocea lui.


7 comentarii la „Log-out de la Guerilla Logout”

  1. Exagerezi si iti spun si de ce. In prima ora exista rubrica GUILTY PLEASURE, in care este difuzata o melodie de o calitate, in general, muzicala indoielnica dar preferata de o persoana publica. Pentru a o ironiza, Bogdan suprapune niste efecte insotite de replici din filme sau viata politica. Asa ceva nu se intampla timp de O ORA. Te asigur.

    Ca nu-ti place, inteleg. Este dreptul tau sa alegi ce ti se potriveste, dar sa spui ca ai ascultat o ora de piese suprapuse cu efecte, este o minciuna, iar minciuna este condamnabila.

  2. @Petru
    poate ai dreptate si am exagerat… se intampla doar 30 min, nu o ora 🙂 posibil… nu am ascultat niciodata pana la sfarsit sa vad daca toata emisiunea e asa si… niciodata nu am auzit varianta asta cu melodia preferata de persoana publica…

  3. Nu dureaza 30 de minute. Dureaza maximum 4, cat dureaza si piesa in sine. Fa un efort si asculta pentru a nu mai dezinforma.

  4. Bogdan Serban e preferatul meu de la guerilla si comentariile tampite si efectele stupide imi plac cu atat mai mult cu cat n-au nicio legatura cu piesele, asta e farmecul pana la urma. Nu mi se par deloc obositoare, mi se par chiar faine pt ca sunt la misto si atat, mai ales replicile de prin filme ale lui Dem Radulescu :)). Cat despre ZU… n-am ascultat niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.