Love is in the air


M-a apucat isteria cu Valentine’s Day şi Dragobetele. Ieri toată ziua am fredonat melodia „Love is in the air”. Eu? Să fredonez aşa ceva? E clar că sunt bolnav.

Dar am o scuză şi acum. Melodia de fapt mi-a venit în minte în timp ce lucram la un afiş ce are legătură cu cele două minunate evenimente de îndrăgostiţi. Care afiş anunţă o campanie ce se desfăşoară taman în perioada 14-28 februarie (adică în perioada cu Valentines Day şi Dragobete) în TeaSpot Cafe Sibiu.

Am reuşit să găsesc o legătură între o ceainărie (cea mai ceainărie cafenea din Sibiu) şi Love Plus. Nu, ceaiul nu se va servi din prezervative, nu vom lansa nici o serie nouă de prezervative cu gust de ceai de mentă, dar va fi ceva inedit cu siguranţă. Aşa, ca de sărbătorit dragostea.

Era să-mi scape şi să spun ce se va întâmpla dar cred c-ar fi prea uşor 🙂 aşa că vă propun o chestie: ofer (eu, de la mine putere) câte 2 ceaiuri celor ce propun cele mai inedite idei de a sărbători ziua îndrăgostiţilor într-o ceainărie. Orice, oricât de puţin realizabile, doar să fie inedite. Dacă, cumva, va ghici careva ce se va întâmpla de fapt în TeaSpot Cafe, voi da, la fel, un ceai pentru ea/el şi partenerul/partenera, dintre cele 50 din meniul cafenelei.

Pentru cei din Bucureşti, Cluj, Iaşi şi restul cititorilor… nu ştiu sigur cum vom face cu servitul ceaiului aici dar găsim noi o soluţie. Daţi drumul la idei!


12 comentarii la „Love is in the air”

  1. Se va servi ceai cu putina cantaridina iar la iesirea din ceainarie clientii vor primi prezervative si replica ” you can thank us later” ?.

  2. Nu stiu, m-am bazat intotdeauna pe farmecul meu natural:)).Propun un test: din cauza ca satisfactia clientilor da verdictul, folositi baia localului.Nu-i cea mai eleganta solutie, dar serviti primul cuplu cu ceai din ala si vedeti cat anume le ia sa plece grabiti acasa sau sa ajunga in baie.Dupa asta stiti cand anume dozati restul comenzilor primite.
    Acum ca ma gandesc, metoda asta ar fi destul de aiurea pentru ca trebuie sa aveti grija foarte mare la cantitate….. Deci poate ar fi mai bine sa primeasca prezervative cei care comanda ceai cu aromele care se gasesc si la Love Plus:))

  3. Diavolul:..hmmm dragoste…nu sex!!ce imagine urata…sa iti duci pretena in baie..de ziua indragostitilor trebuie ceva special-love plus:P,bomboane,flori etc. un pic de romantism te rog..:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.