M-am săturat de Orange pică reţeaua !


Gata! Au fost de ajuns 6 ani de Dialog-Orange! Ultimele luni m-au convins că cei de la Orange nu merită să le fiu client. Nesimţrea lor este cea care m-a enervat însă cel mai mult. Îşi ştiu problemele dar nu vor să le recunoscă, încearcă să te convingă de faptul că ori telefonul tău este de vină ori se petrece ceva dubios în zona în care te afli.

Fratele meu s-a enervat aseara (a 1000-a oară) şi, după ce a stat în aşteptare 70 de minute, a reuşit să intre în legătură cu cineva de la serviciul clienţi. „Da, văd că aţi mai avut plângeri” i-a răspuns liniştită tipa. Toată seara a trebuit sa vorbim de pe Vodafone pentru că reţeaua Orange era picată. Astăzi toţi avem picată reţeaua. Cică „Nu aveţi acces”. La ce să am acces dragă telefon? La reţea? Mai corect era să-mi scrie „E picată reţeaua”.

De cel puţin 6 ani avem abonamentele la Orange (aşa mult timp a trecut încât nici nu mai ştim exact), avem 8 abonamente în casă, niciodată nu s-a făcut nici o reducere pentru zilele întregi fără reţea, pentru impulsurile consumate din cauza lor, niciodată nu ni s-au cerut scuze… dar asta a fost picătura care a umplut paharul rău de tot. Nu se mai poate aşa.

Mai am prieteni ce locuiesc în zona centrala şi s-au transferat de pe Orange pe Vodafone sau Cosmote de când a căzut antena de la Simerom, e cazul să facem şi noi pasul ăsta. În masă. Până acum lenea a fost învingătoare. De astăzi începem căutarea de oferte la alţi operatori de telefonie mobilă.
Adio Orange! Să nu te mai văd niciodată!

P.S. Este ora 10:47 – până la ora asta nu am avut deloc „acces” la reţeaua Orange. Nici în centru, nici în Turnişor. Voi aveţi reţea?

[edit] Este ora 13:20 – în continuare „Nu aveţi acces” la reţea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.