Mă mut şi eu pe .ro … need help!


Am amânat mult să mă mut pe .ro nu pentru că domeniul costă bani sau pentru că vor fi probleme la găzduire ci pentru simplul fapt că am considerat că nu are rost să mă complic atâta timp cât blogger oferă o „casă” uşor de utilizat şi gratuită.

Şi nu m-aş fi mutat nici acum pe .ro, chiar dacă cică eşti mai serios văzut chiar şi de către Google, nu doar de vizitatori.

Mă mut mai mult din necesitate. Blogger nu-mi oferă tot ce aş vrea, are multe lipsuri şi… a ajuns să mă enerveze blogspot-ul ăla din coada adresei. Necesitatea nu vine doar din cauza lipsurilor ci şi datorită unor viitoare proiecte şi campanii ce vor avea loc pe blogul Ce Merită… în curând www.cemerita.ro

Sper ca articolul cu numărul 1000 să-l scriu pe noul domeniu dar am deocamdată o mare problemă… am nevoie de un meseriaş într-ale html-ului! Ştiu deja cum va arăta viitorul blog, el va fi conceput pe o themă wordpress căreia însă îi mai trebuie câteva modificări (îngustat coloane, schimbat culori…) în care nu mă pot băga eu pentru că…. pur şi simplu nu ştiu cum se fac.

Se oferă careva să mă ajute? Oricare dintre voi are puţin timp liber şi se ştie mai mult ca mine la dinastea, să-mi scrie pe mail

Mulţam fain. Promit să nu fiu pisălog 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.