Comandă albumul Sibiu 3D

SIBIU 3D SIBIU 3D SIBIU 3D

De astăzi, albumul cu fotografii 3D ce vi l-am lăudat zilele trecute poate fi comandat şi online. Niciunde altundeva decât în shop-ul CeMerita, adică aici: http://cemerita.ro/shop/ si costa doar 35 lei.

Albumul conține un număr de 64 de fotografii din Sibiu, în format stereoscopic, ce vă permite să vedeți fotografiile în volum (3D). Fotografiile sunt realizate de fotograful Daniel Baltat pe parcursul a trei ani de zile.

Este o experienta unica descoperirea fotografiilor si un cadou excelent pentru iubitorii de Sibiu.

Albumul SIBIU 3D contine ochelari speciali pentru o vizualizare buna a fotografiilor.

Comandă-l de aici: http://cemerita.ro/shop/album-foto-sibiu-3d/

Dau Samsung Galaxy Note 2

[UPDATE] S-a dat.

Aşa cum zice şi titlul, vând telefon mobil Samsung Galaxy Note II, N7100, 16GB, Titanium Gray (toate specificaţiile despre telefon, preţ normal de vânzare şi păreri ale utilizatorilor le găsiţi AICI). Nou-nouţ, sigilat, niciodată folosit, primit ieri direct de la Samsung. Preţ excelent: 1950 lei. Nici măcar pe okazii, second hand, nu am vâzut la preţul ăsta aşa că hotărâţi-vă repede.

Din comentariile de pe forumuri am citit doar lucruri de genul „Note II este foarte aproape de perfecţiune” sau „Este o experienta incomparabila sa fii utilizatorul acestui phablet!” deci se pare că este the shit! Primul venit, primul servit.

Anticariat online


Când ți-ai cumpărat ultima carte cu doar 2 lei? Da, 2 (doi) lei! Gândind la faptul că e o carte proastă și veche cu care nu mai poți face nimic, nici măcar de citit nu o poți citi pentru că e depășită moral… și tot nu pot concepe că o carte poate costa doar 2 lei. Doar faptul că e veche, că păstrează amintirea vie și amprentele celor ce au citit-o și tot valoarează mai mult.

Unde am văzut cărți așa ieftine? Pe un Anticariat Online. Exact ca acelea mobile de le vezi câteodată prin oraș. O bibliotecă doar cu cărți vechi.