Mâine e TEDxSibiu


Sunt curios ce-o să iasă, ce vor vorbi vorbitorii şi câţi spectatori vor fi în sală. Sunt chiar curios mai ales că e primul eveniment sub numele TED.

E greu în astfel de momente să-ţi rezumi speake-ul la doar 17 minute. Să vedem dacă se va respecta termenul şi ce aleg oamenii să spună în minutele astea. Dacă e să-mi dau cu presupusul despre ce vor zice… habar nu am 🙂

Dintre cei 8 invitaţi să vorbească în faţa naţiunii doar pe 4 îi cunosc personal şi doar cu doi am stat de vorbă la o bere, atunci când oamenii sunt mai sinceri.

Hai să-i iau pe rând:

Constantin Chiriac probabil că va vorbi vreo oră, că are ce zice omul. Dacă l-ai pune faţă în faţă cu Mircea Badea nu ştiu care ar câştiga, care ar vorbi mai mult timp.

Teodor Tulpan este probabil cel mai modest dintre invitaţi (deşi nu prea are de ce să fie) şi este singurul ce a fost ales de sibieni printre cei 10 Mari Sibieni. Din câte am vorbit cu el pare şi destul de supărat pe sistem şi guvernanţi pentru că, deşi a promovat şi promovează în continuare numele României şi a Sibiului, nimeni nu întinde o mână de ajutor. Să dăm mai bine bani spre fotbal, zic eu.

Lucian Vinţan, un alt candidat printre cei mai Mari Sibieni, a fost naşul vărului meu. L-am văzut puţin, am vorbit şi mai puţin dar am auzit multe despre el. Lucruri bune, normal.

Eliza Penciu, este una dintre persoanele cu care în ultimul timp am comunicat destul de mult, având mai multe proiecte împreună. Ai emoţii Eliza? 🙂

Despre Scott Eastman, Liana Buzea, John Ketchum şi Cristina Bazavan nu am auzit până acum. Ruşine să-mi fie, nu?

Deci mâine ne vedem la TEDxSibiu.


2 comentarii la „Mâine e TEDxSibiu”

  1. Cateva…uite, de exemplu, acum cand m-am gandit pentru cateva momente mai serios…mi s-a accelerat ritmul batailor inimii…chiar cand vroiam sa ma dau mare..ca n-am cine stie ce emotii!:) Vedem ce-o sa iasa!
    Pacat ca n-ai fost astazi la Serile Sibiului…arhiplin & super-interesant!

  2. Eu unul ma astept sa faca senzatie Vintan cu discursul lui. As fi mers la tedx numai pentru el, dar e cam scump biletul… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.