Mâncare + taxe + excursii + …


V-a fost dor de mine, dragii moşului?

Vă miră oare faptul că nu scriu şi eu despre ştirile de foc din ţărişoara noastră – divorţurile dintre Moni şi Iri sau Pepe şi Oana? Nu… bineînţeles că nu vreţi să aflaţi nimic despre asta pentru că cititorii mei sunt mai deştepţi decât ai lor. Dar poate vreţi să ştiţi mai multe despre cutremure, tsunami şi catastrofe nucleare în Japonia. Nu mă bag la comentarii de genul pentru că sunt alţii mai interesaţi decât mine să afle dacă mai pot zbura anul ăsta acolo. Aş putea însă să-mi dau şi eu cu părerea despre protestul penibil de ieri, asta deşi am spus că nu-mi mai bat capul cu politica şi politicienii.

N-am avut însă eu trebă cu ştirile astea. Am fost ocupat calculând cheltuielile mele pe anul 2010? Care cheltuieli… sunt puţin, dar foarte, foarte puţin cam mari. Şi ca să nu mă apuc să scriu eu sume, aştept să vă daţi voi cu părerea despre valoarea cheltuielilor mele (sau ale voastre) pe tot anul 2010. Cine va spune cea mai apropiată sumă de a mea va primi un premiu surpriză.

Pe mai târziu…


7 comentarii la „Mâncare + taxe + excursii + …”

  1. Pai prin cate excursii a-ti umblat voi anul trecut de ma faceati pe mine invidios….da-mi voie sa ma pronunt: 11.500 de iepuroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.