Mare e gradina Domnului!


Unii mai tampiti ca altii. M-am crăcănat astăzi de ras la comentariile unui articol din Sibiu Standard. Era vorba despre o nouă firmă de taxiuri în Sibiu, numită 924. Se tot vorbeşte despre ea, că au un tarif de doar 1 leu/km, că una, că alta şi la un moment-dat apare un cititor (aşa şi-a spus el) cu comentariul următor
„Cred ca era bine sa informati cititorii si cu numarul de telefon la care pot solicita serviciul… Cu regret aproape toate stirile sunt invalide. Asta, atesta calitatea ziaristilor nostrii…”

După el, firma de taxiuri 924 nu avea număr de telefon. Atat le-a trebuit deştepţilor, că au sărit pe el instantaneu.
„9 noua 2 doi 4 patru si apasa tasta verde. Spune unde esti si va veni taxiul in cinci minute. Daca esti pe Marte nu-l astepta, intarzie. Ia-o pe jos.”

„eminent elev, cititorul a studiat doar literele, lasand pacatoasele cifre sa se ofileasca in nimicnicia lor. altfel, ar fi observat ca in fotografie scrie cat o zi de post 924, basca si de vreo 3-4 ori in text. cu regret, unii cititori ai ziarului asta sunt invalizi de-a dreptul.”

„daca suni de pe marte formezi: marte924, daca suni din sibiu: 0269924:)”

Săracul băiat chiar avea dreptate deşi nu era deloc logic ce scria. Numărul de telefon era inexistent astăzi de dimineaţă dar se pare că şi-a dat drumul. Pe ei băieţi şi fete. Sunt curios ce confort oferă taxiurile astea, cat de repede vin şi cat de serioşi sunt taximetriştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.