Mergem şi noi să ne încălzim în vreun magazin?


Urăsc să merg iarna la cumpărături. Nu mă deranjează foarte tare frigul de afară ci mai degrabă căldura din interior. Normal, fiind frig afară îţi iei două bluze pe tine, arunci în spate o geacă şi poate chiar un fular şi o căciulă. Dar când ajungi în magazin/mall nu şti ce să mai faci cu ele. Îţi dai geaca jos, te mai dezbraci de un pulover dar tot mori de cald. În plus, toţi paznicii magazinelor vor fi cu ochii pe tine ca nu cumva să pleci cu haine de pe raft în mână, în schimbul zdrenţelor tale.

Iarna eu nu rezist mai mult de 20-30 minute în niciun magazin din cauza căldurii. Ieri parcă aş fi vrut să-mi mai cumpăr câte ceva de îmbrăcat dar am renunţat repede. Curgeau apele pe mine ca de pe măgar, de parcă patronii magazinelor nu ar şti că în felul ăsta clienţii nu vor mai petrece mult timp printre rafturi şi că asta duce la scăderea vânzărilor.

Bineînţeles, acum îmi vor sări mulţi în cap dintre cei care merg prin magazine doar ca să se încălzească!


5 comentarii la „Mergem şi noi să ne încălzim în vreun magazin?”

  1. Mai baiatane, nu uita de muncitorii de acolo. Aia stau toata ziua in magazin. Doar n-ai vrea sa isi puna cojoacele pe ei pentru a putea sta in frigul pe care ti-l doresti tu sa nu transpiri, sau?:)).

  2. nu o zis nimeni sa lucreze cu geaca si fular pe ele,oricum is aiurea ambele situatii,si pe mine ma dispera cand ma duc in mall si vad pe toata lumea in tricou si apar eu cu geaca groasa si fular zici ca am aterizat de la Polu Nord…
    P.S. si eu sunt adepta caldurii!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.