Mi-au furat nevasta…


Aş fi putut zice că mi-au furat mireasa dar parca a cam trecut un an de la nuntă.

Detalii maine la ea pe blog.

Foto: Daniel Bălţat


4 comentarii la „Mi-au furat nevasta…”

 1. Cred ca arata foarte fain pozele din unghiul intentionat (fara fotografi). Please, posteaza-le vreodata si asa daca poti, mor de curiozitate sa vad cum arata, eram obsedat in urma cu mai multi ani sa fac poze prin decoruri deastea, ce fain tra sa iasa astea! Imi place foarte mult ansamblul de elemente, le-a potrivit cineva pe toate sau is la nimereala? (ma refer la asocierea exacta dintre haine si decor, nu se putea mai bine, mult mai bine sigur nu)

 2. @Zapacitu
  poze maine la ea pe blog, asa cum am scris 🙂
  rochia e chiar rochia ei de mireasa (facuta de ea) iar pozele sunt facute la cetatea de la cisnadioara.

 3. Am vazut pozele (alea de pe blog), nu-mi vine sa cred cat de bine or iesit, mie de obicei nu-mi place nimic, astea or iesit prea bine, parc’ar fi fost smulse din capu’ meu sau ceva, ce fain! 🙂

  Voiam sa te-ntreb o chestie, tu ai calatorit mult, ai mai vazut pe undeva asa ceva?:
  http://img708.imageshack.us/img708/9485/hndrzpct.png
  Ie o poza din orasu meu, Hunedoara, ma-ntrebam daca mai este vreun loc unde poti sa fotografiezi in acelasi timp un castel imens si-un combinat siderurgic… mult mai mare dacat toate carterele orasului la un loc. Aicea faceam ieu poze cand eram mic, avand toate astea n-aveam nevoie sa ies din oras, aveam absolut orice peisaj: horror, sf, postapocaliptic, natural, urban, mediaval, gri, colorat, bine nu-i absolut orice peisaj da-i orice ma interesa pe mine, mai lipsesc numa zgarie-nori si moschei ca sa fie peisaju complet. Castelu-i la fel de monstruos ca orice care are legatura cu orasu asta, cel mai mare din romania, imens pentru un castel, ie un mozaic din foarte multe stiluri fara nicio legatura. Sau ca arhitect, zi-mi daca ai mai vazut castele asa de incoerente si fara legatura intre parti, is o tona de poze pe net, la cea mai mica schimbare de unghi nu mai seamana zici ca-i alt castel.

 4. nici nu se pune problema sa se mai vada asa ceva in lume! (cel putin in tarile considerate civilizate). in lume sunt separate foarte clar zonele de locuinte de cele industriale si cele de afaceri. niciunde nu vezi nici zgarie-nori printre casute, toate sunt grupate pe „categorii”.
  poza este excelenta, impresionanta! dar ca arhitect imi vine rau cand o vad.
  p.s. fabrica doar ce-am vazut-o de cateva luni prima oara. de castel am tot auzit una-alta dar nu l-am vazut niciodata dar din pozele de pe google e exact cum ai spus tu… fara cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.