Mickey şi mai cum?


În ultimele zile mi-a fost dat să aflu mai multe lucruri despre Mickey Mouse, ăla mic negru… de respira greu.

Şoarecele ăsta rezistă de peste 80 de ani, este cred primul personaj Walt Disney şi cel mai cunoscut. Cu siguranţă mai cunoscut decât muulţi actori reali din filme reale jucate pe platouri de filmare… da, ai ghicit, reale. Are o istorie foarte interesantă Mickey Mouse chiar dacă e un simplu personaj de desene animate. Tu ce şti despre el şi de ce crezi că nu s-a demodat după atâta timp? Totuşi, în era noastră a vitezei apar personaje foarte la modă acum iar peste 6 luni nu mai ştim nimic de ele. Lumea se schimbă aşa repede şi primim zilnic atâtea informaţii încât uiţi pur şi simplu de personaje ce ţi-au marcat la un momentdat viaţa. Şi Mickey… are peste 80 de ani şi încă se mai vând penare, caiete şi haine cu faţa lui.

P.S. Am aflat chiar şi că numele întreg al lui Mickey Mouse este… ştie careva fără Gugle?


2 comentarii la „Mickey şi mai cum?”

  1. Tot ce stiu e ca soarecul asta este un simbol al copilariei, deci nu prea are cum sa dispara. Vorba aia, pot disparea masinutele teleghidate sau papusile barbie? Apoi urechila asta patata reprezinta cam acelas lucru. Desenele nu mai prea au farmecul ce-l aveau inainte ma gandesc, dar personajul rezista din acest simplu’ motiv, e un simbol. Acum mai sunt cativa la moda: Diddl si Diddlina(care nici macar nu cred sunt personajele vre-uni desen animat, doar doi soareci desenati, turnati, caiete, pixuri etc. pe seama carora se fac o gramada de bani). SpongeBob si sa nu uitam de strunfi (smurf, pe la englezi) dap, si astia inca mai persista, dar nu asa de mult ca mikey sau barbie:))).

  2. uite… exact. eu de strumfi am uita! nici nu am fost un mare fan dar erau foarte la moda cand eram mai mic. Acum pus si simplu am uitat de ei, nu i-am mai vazut de mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.