Micul dejun al campionilor: Salam şi Ciorbă


Astăzi m-am trezit cu un sictir de neimaginat în vene. E luni, se înţelege. Aproape că nu ştiu pe unde s-o apuc şi ce să fac. Şi am de făcut multe, vai de ele. În ultimul timp trebuie să trag efectiv de lucruri pentru a se rezolva. Parcă din ce în ce mai greu merg toate, chiar dacă, teoretic, ar fi trebuit să decurgă ca pe bandă rulantă. Dar nu-i nimic. Am găsit remediul perfect dimineţilor în care mă scol cu faţa la pernă.

Doar 3 minute de Taraf TV sunt de ajuns pentru a câştiga încredere în mine. Văzându-l pe peptosul Ciorbă înconjurat de femei-leopard, instant mi se înseninează ziua. Apoi, dacă ăştia din clipul de jos au ajuns cineva, practic e imposibil ca eu să nu mă descurc în viaţă.


9 comentarii la „Micul dejun al campionilor: Salam şi Ciorbă”

  1. Cum dracu să-ţi însenineze ziua un personaj că ăsta?? Eu mă resimt la ficat după ce-i văd, că de auzit nu am putut (să dau play)

  2. După videoclipul asta trăznet am decis să mă duc în Practiker. Am să cumpăr de acolo cel mai gros lanţ, pe care am să îl înfăşor în jurul gâtului şi o să îl port cu mândrie.

  3. Binnnnnnnnnneeeee. Te-am ascultat şi am dat ŞI „PLAY”. E ULTIMA DATĂ CÂND TE ASCULT. Şi ce legătură au ochii cu cururile pe care şi le agită domnişoarele respective?

  4. N-am putut sa dau „play”. Nu stiu cum poti sa asculti asa ceva. In mod normal trebuie sa vedem si sa ascultam ceva mai inteligent ca sa avem spre ce sa tindem. Daca tu te uiti la asa ceva sa inteleg ca ai ajuns la maximul tau? atata poti? nu vrei mai mult de la viata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.