Miracol pe litoralul românesc!


De mai bine de jumate de an aștept lista asta de firme care și-au crescut uimitor venitul în comparație cu anii trecuți deși nu fac nimic în plus. Glumesc, nu-i adevărat, fac un lucru în plus: eliberează bonuri fiscale…

Sunt siguri că mai sunt oameni care, la fel ca Sorin Oprescu, cred că pe ei nu îi atinge nimeni și nimic continuând chiar și în vremuri tulburi să „joace” pe teritoriul ilegal al economiei românești. Cu toate astea, probabil că 99,99% dintre afacerile din țară au avut un an 2015 incomparabil mai îmbelșugat… neavând, binențeles, nici o legătură cu controalele ANAF din ultimul timp.

În procentul de 0,01% ce în 2015 a avut venit mai mic decât valoarea taxelor plătite la Stat se află PFA-ul proprietatea mea personală care în curând (imediat după 1 ianuarie 2016) va deveni și el doar unul dintre zecile de mii de PFA-uri închise de frica taxelor prea mari. Că doar așa se atrag bani la buget, omorându-i pe cei mici și corecți, nu controlând toate cafenelele, restaurantele, magazinele alimentare ce funcționează de la înființare doar pe pierdere deși rulează zilnic sute și mii de clienți.

Sper că nu mă saltă și pe mine garda pentru că am furat… poza de mai jos de pe pagina de Facebook ANAF.

anaf

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.