O poză de la Missa Prophana.


Problema telefoanelor mobile deschise în timpul spectacolelor a luat o noua faţă. Recomand ca atenţionările dinaintea ridicării cortinei să fie completate pentru a stopa noile tendinţe înainte de a deveni o obişnuinţă.

Dar înainte de a spune despre ce vorba, ţin să recomand cu mare căldură spectacolul Teatrului de Balet de la SibiuMissa Prophana la care am fost aseară.

Sunt curios câtă muncă în spate are un asftfel de spectacol… promit să încerc să intru în culisele unei piese şi s-o urmăresc încă de la prima idee de punere în scenă până cel puţin la avampremieră. Mă fascinează toată munca asta, vreau să ştiu cum sunt alese costumele, cum se fac decorurile şi câte variante sunt lăsate deoparte până se ajunge la cea finală, de pe scenă. De mult am dorinţa asta şi trebuie să mi-o îndeplinesc într-o zi 🙂

Să ne întoarcem… am observat că oamenii au învăţat să-şi dea pe mute telefoanele mobile înainte de a începe spectacolul. Interesant este că acum stau toţi cu mâna sus ca la concertele cu CRBL, fotografiind tot ce prind. Problema e că toţi fac poze cu blitz. Şi nu înţeleg de ce pentru că oricum nu va ieşi poza şi, mai mult, enervezi şi restul spectatorilor şi actorii de pe scenă (deranjant rău). Ce fac oamenii ăştia cu pozele oare?

În ton cu sala, aseară am făcut şi eu o poză scenei (fără blitz din păcate). Iat-o:

scena telefoane


4 comentarii la „O poză de la Missa Prophana.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.