Mulţumesc pentru felicitări :) dar…


… dar nu e cazul deocamdată. Mai ştiţi povestea scrisă atunci când m-am despărţit de Diana şi rezultatul articolului? Cam acelaşi rezultat a avut şi articolul de azi dimineaţa doar că au fost mai puţini uimiţi de data asta.

Mulţumesc tuturor pentru felicitări dar…

nu e ceea ce credeţi. Vroiam să spun doar faptul că de anul viitor… monitoarele de ecografie vor arăta cam aşa:Adică stinse. Pentru că naşterile vor fi mult mai puţine. Degeaba unii se bat în piept şi înjură mamele ce protestează împotriva reducerilor indemnizaţiei pentru copii (atât suma primită cât şi perioada) dar nu e normal ce se întâmplă. Unii chiar nu fac copii doar pentru banii ăia dar s-au bazat pe ei atunci când au hotărât să crească numărul contribuabililor la bugetul de stat (că de plâns de faptul că sunt prea puţini muncitor faţă de numărul pensionarilor ştim să ne plângem dar nu facem nimic în privinţa asta).

Bine, poate aş fi înţeles dacă legea ar fi intrat în vigoare peste 9 luni, atâta cât să nu afecteze viitoarele mame deja gravide iar în timpul ăsta să se pună la punct şi reţeaua de creşe şi grădiniţe pentru că ştim cu toţii cât de jalnice şi inexistente sunt. Dar nu poţi schimba regulile jocului în timpul meciului, aşa cum de altfel văd că e obişnuinţă în România ultimului an.

Eu, atunci când mă hotărăsc să fac un copil, îmi fac nişte planuri. Calculez cam ce cheltuieli voi avea lunar şi cât câştig eu. Mama va sta acasă deci ciuciu salar aşa că va primi doar indemnizaţia aia amărâtă cu care sper să-mi permit să cumpăr pamperşi… şi cam atât. Şi-aşa e destul de riscant pentru că s-ar putea ca peste 9 luni să ne trezim ambii şomeri, la cum merg lucrurile în România. Dar hai să luăm cazul optimist. Deci, îmi calculez şi văd dacă-mi dă cu rest sau ne putem descurca doar cu munca mea de pe plantaţie + indemnizaţia copilului. În cazul în care nu flămânzesc copilul trec la puit, în cazul în care sunt prea amărât pentru aşa ceva, stau pe curu meu şi-mi pun prezervativ. Caz în care, bineînţeles, vor face în continuare copii în România doar ţiganii, ăia de nu ştiu ce-i aia contracepţie şi cuplurile cărora le place adrenalina, deci vom deveni o ţară de retardaţi. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

P.S. Nu cred că există femeie normală care să-şi dorească să stea acasă cu copilul timp de 2 ani. Ăsta este un sacrificiu pentru ele, pierd timp şi cunoştinţe profesionale ce nu le vor recupera niciodată. Dar ce să faci dacă plozii ăştia imbecili de homo sapiens sapiens nu învaţă să se descurce singuri încă de la un an?


8 comentarii la „Mulţumesc pentru felicitări :) dar…”

  1. vai ce huligan esti.
    deci raspunsul la ghicitaore este: – o poza de la un monitor in exercitiul functiunii ecografice.

  2. Bravo!!bine ai spus..uite unu care apreciaza munca de mamica..nu suntem o tara de mamici si bebelusi-T.Basescu..el nu traieste in romanica ci in jamaica..offfff

  3. OFFFFF NU SUNT GRAVIDA!!!cred ca am primit o suta de felicitari..dragi mei va anunt eu cand o sa fiu graviduta…nu il mai credeti pe tudor…el va face farse:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.