Convenabil, nu?


Singurii protestatari violenţi din ultimele luni au fost pensionarii. Ca să domolească protestatarii se asigure că protestatarii vor fi pe viitor doar dintre cei adormiţi, pensiile nu vor mai fi reduse (cică o hotărâre a unor judecători ceva). În schimb, mai mult ca sigur va creşte TVA-ul împreună cu alte taxe şi impozite. Asta după ce au scăzut deja toate salariile bugetare. Convenabil, nu?

Dintre două variante (creşterea taxelor şi impozitelor SAU micşorarea pensiilor şi a salariilor), „şefii” noştri s-au ales cu mai mult de atât – creşterea taxelor şi impozitelor ŞI micşorarea salariilor. Mai e ceva de zis?

Poate doar că suntem nişte proşti. 😀


6 comentarii la „Convenabil, nu?”

  1. si acuma, daca nu le-au scazut pensiile la pensionari, dar o sa creasca preturile … nu o sa le fie acelasi cacat? ba chiar mai rau. Mai bine le scadea pensiile (alea peste 1000 de lei de exemplu) dar nu cresteau preturile, ce C A C A T !

  2. 🙂 Ce dracu va plangeti ba saracilor ba! Mai taceti fraerilor! Ieu am miliarde de marci germane ba!!! Am numa chestii de firma ba! Tastatura pa care tastez acuma-i mercedes-benz, manc numa caviar D&G ba! Voua unde vi-s banii ba? Cateva procente si taxe putati si voi ba saracilor, hai, pune banii la bataie!

  3. Daca mi-ai sters linku, de ce nai sters si comentu ca nu mai are niciun sens. Ce era de cenzurat la linku ala? Nu-i absolut nimic ofensiv in niciun fel, nu-i raclama, nu-nteleg. Sau poate nu trebuia sa pun link. Imi cer scuze, nu trebuia sa pun link, voi fi mai atent pe viitor. Era vorba de un link la piesa „Pune Banii La Bataie”, interpretata de Nicolae Guta, Brazilianu, Mr. Juve si Don Genove, probabil contine ceva ofensiv ce eu n-am observat. Mie personal mi se pare ABSOLUT GENIALA malodia. Versurile-s de-alea nashpa de manele sau la mishto, da piesa-i ABSOLUT GENIALA… merita vazut videoclipu… e si o dansatoare dulce cu paru cretz in clip… 🙂

  4. pai lasa-ma ma si cu pensionarii astia…. sunt foarte putini care primesc o pensie slaba…asta depinde de cat si unde au dat spaga ca sa-i pensioneze de boala sau te miri de ce,ca sa nu mai munceasca.
    sa nu mai vorbim ca in fiecare an,aproape,le-au marit pensiile,chiar si de 2 ori intr-un an. :((

  5. Pingback: Scumpiri cu minim 10%. | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.