Niste oameni mari in trupuri de prichindei


M-au zguduit atunci cand mi-au povestit de viata lor de acasa. Le-am asociat imaginea cu niste oameni mari in trupuri de prichindei. Ei sunt nevoiti sa se maturizeze inainte de vreme, sa infrunte si sa lupte in viata pentru lucruri la care altii au acces in mod natural, firesc.
Acesti copii strabat cativa km pe jos, zilnic dus-intors, doar ca sa poata ajunge la scoala. Atunci cand ne-am intalnit in ziua plecarii spre mare (unde a avut loc Tabara „Zambet de soare„) copiii tineau in mana o plasa sau ghiozdanul de scoala. Majoritatea nu aveau costum de baie, prosoape, haine de schimb, slapi, absolut necesare.
As putea scrie randuri peste randuri despre aceasta experienta incarcata de sentimente si de gandul ca trebuie facut mai mult, ca nu s-a incheiat totul o data cu tabara.

Daca vrei sa ajuti si tu copiii de la Holbav, renunta la jucariile sau hainele de care nu mai ai nevoie. Nu le arunca la gunoi, unii au nevoie de ele! Trebuie doar sa le cureti putin si sa suni la numarul de tel. 0742.836969 (Cristina Marginean – ptr. Sibiu) sau sa iti lasi datele de contact aici, la comentarii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.