Nu aduce publicitatea ce aduce ilegalitatea!


Publicitatea manipulatoare care a invadat canalele de televizine si spatiile publicitare ale ziarelor nu este raul cel mai mare fabricat de Gabriel Resources in aceasta perioada. Cum ne-au obisnuit, pretinsele lor bune intentii sunt puse in practica prin acte care sfideaza si cea mai robusta nesimtire in ceea ce priveste respectul pentru litera legii.

Dat fiind ca toate autorizatiile si acordurile obtinute pana acum ilegal de companie de la unele autoritati romane binevoitoare au fost anulate de instantele de drept, Gabriel nu prea mai poate nicicum avansa cu proiectul sau. In acelasi timp, nu se poate gandi nici sa reia de la zero procedura de autorizare a proiectului, pentru ca asta ar presupune alti 10 ani, bani si alte resurse de intretinere a bunavointei, intr-o munca pe care n-a reusit s-o faca bine nici prima data cu toata bunavointa institutiilor vizate. Experienta de pana astazi i-a intarit lui Gabriel intelepciunea ca in Romania exista intotdeauna o cale mai scurta de a face orice … Reteta e urmatoarea:
compania depune o noua cerere la aceeasi autoritate care i-a eliberat un act anulat irevocabil de instanta si solicita un nou act cu continut identic cu cel anulat. Si prin bunavointa il obtine. A procedat deja asa cu certificatele de urbanism obtinute in cascada din partea amabilului Consiliu Judetean Alba, dupa ce instantele competente le anulau/suspendau pe cele precedente. Este ca si cum pe aceeasi tema prost facuta, un elev ia in prima faza patru, iar apoi zece cu felicitari.

Citeste tot indemnul la actiune pe www.rosiamontana.org
Petitia AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.