Nu credeam ca asta va fi ultima zi din viaţa mea.


,V.O., iulie 2005, Saliste, 66 ani:

Ziua de duminicã a început, ca oricare alta. Chiar dacã aveam multe griji pe cap, am facut curat in gospodãrie de dimineata, şi, aşa cum face tot românul cu credinţã, mi-am luat bãiatul şi am plecat la bisericã. Dupã slujbã, am venit acasã, si am pregãtit masa de prânz. Nu credeam ca asta va fi ultima zi din viaţa mea.

Coşmarul a început când eram la masã cu bãiatul meu, care mai avea iesiri de furie, a început sã ţipe cã el vrea bani de bicicletã. Dupa ce a tot tipat la mine, la un moment dat, bãiatul meu a pus mâna pe cuţit. Am incercat sa fug, dar m-a prins la usa şi m-a lovit. O singurã loviturã de cuţit din spate care mi-a taiat jugulara.
Acum in bucãtãrioara de varã, unde am luat noi doi masa, toţi pereţii sunt stropiţi cu sânge. Am reusit sa ma mai tarasc pana la poarta sa cer ajutor vecinilor, dar baiatul meu m-a inchis in curte cand a fugit.

Consiliere psihologica gratuita A.L.E.G.: telefon 0269.242078; mobil 0726.116097; e-mail aleg_romania@yahoo.com; Yahoo Messenger: aleg_romania


Un comentariu la „Nu credeam ca asta va fi ultima zi din viaţa mea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.