Nu înţeleg de ce lumea nu e condusă de negri


Mai arunc câte un ochi pe la Olimpiadă şi văd doar negru în faţa ochilor. Majoritatea sporturilor de forţă şi viteză sunt dominate clar de către oamenii de culoare. Poate doar înotul să nu fie atractiv pentru ei. Şi eventual caiacul şi gimnastica, sporturi unde nu te poţi exterioriza prea mult după ce ai doborât recordul mondial. Dar dacă o iei procentual, pot băga mâna în foc că negrii sunt majoritari.

Văzând asta, conştientizând că ei sunt mai puternici, mai activi, mai rapizi, mai solizi, mai înalţi, cum se face că nu negrii conduc lumea?


13 comentarii la „Nu înţeleg de ce lumea nu e condusă de negri”

 1. Ehe….
  Pai ce zici bre de Martin Luther King,Nelson Mandela, Michael Jackson and others…. Astia or avut la un moment dat lumea la piciorele lor.
  si probabil nu stiai, ca altfel nu scriai articolul asta, dar se pare ca dupa ultima gaselnita a nu stiu caror organizatii, pe baza la nu stiu ce analize/cercetari/priviri in stel & zat de cafea, se pare ca si Iisus era negru. Eh…ce zici de asta?

 2. Sunt mai buni la multe probe pentru ca au mai multe fibre musculare cu contractie rapida.Genetica treaba.Dar asta inseamna ca obosesc mai rapid.Vezi „iepurasii” de la maraton.Sunt aia care pornesc bine, ajung in frunte rapid si apoi nu mai au energie ca sa se mentina pe pozitie.Tine cont de asta si sa zicem ca ar lua controlul intregii lumi.Ar trebui doar sa ii astepti sa oboseasca:D. Dar acum vorbind serios, sa spunem ca i-ar lovi pe aia din SUA sa preia controlul tarii complet, sa nu se mai multumeasca doar cu un presedinte negru ci toata conducerea sa fie de culoare. Crezi ca ar face-o? Pe cine ar mai acuza de rasism?Au crescut cu ideea ca albii sunt impotriva lor si ca ei le pun piedici in viata.De ce ar renunta voit la o asa scuza? Iar faza asta cred ca merge si pentru albii rasisti din SUA, daca ar scapa de toti oamenii de culoare.De ce sa recunosti ca poate esti parte din problema, daca poti arunca motanul pe altcineva? Ok cred ca am mers cam departe :))

 3. @ Diavolul
  nu cred ca e cineva atat de lenes incat sa prefere sa se planga decat sa conduca el. mai degraba cred ca e problema de organizare… si albii se bat intre ei dar in grupuri mari (tari, coalitii) pe cand negrii se bat impartiti in triburi mici, in gasti de cartier etc. Nu prea reusesc sa inchege un grup suficient de mare incat sa nimiceasca puterea albilor. sau poate nu vor. sau…

 4. Inteleg ideea, dar gandeste-te la o chestie, au fost obisnuiti sa fie condusi, au fost obisnuiti cu acest concept.. ca albii inca ii considera sclavi.Daca iau puterea ce fac?Daca o dau in bara la fel ca albii sau chiar mai rau, ce fac? Nu mai au vesnica plasa de salvare „the white government doesn’t give a shit”, pentru ca nu ar mai fi „the white government”.Ei ar fi responsabili.Cat despre organizare…ce aduna mai rapid oamenii, decat interesele comune? Un ” dusman comun”.Il au deja.

 5. Hehehe… la atletism se stie ca se antreneaza cu ghepardul pe urme. Survival of the fittest… Cum spuneati: in sporturi de viteza si forta.
  Nu conduc ei lumea pentru ca nu au loc de evrei. Fara absolut nici o nota de xenofobie. Doar raspund la intrebarea pusa.

 6. Negri sunt buni la alergare deoarece ei de mici trebuie sa alerge cate 5-6 km sa ajunga la scoala (cei din africa desigur) iar eu am vazut si destuli albi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.