NU mai citesc Sibianulonline.ro


E incredibil unde a putut ajunge un proiect bun. Chiar cand Sibianulonline.ro a devenit un ziar online foarte cunoscut si citit in Sibiu, acesta a fost desfiintat de la Bucuresti.

Calin a anuntat primul ca Sibianulonline.ro va muri, marti Andrei Aronet (de la Cluj) a scris ca Sibianulonline.ro va fi scris de la Cluj, in aceeasi zi Mihnea Maruta (tot de la Cluj) a spus ca redactorilor sibieni ce au mai ramas in redactie li s-au blocat userul si parola cu ajutorul carora puteau publica stiri, Catalin Tolontan a anuntat ieri ca bucurestenii au venit cu camionul sa-si ia mobilierul si calculatoarele.

Toate au inceput cand, in plina criza financiara, au ramas in redactie doar doi angajati. Cei doi directori au anuntat ca-si vor da demisia in aceste conditii. Pentru ca ramaneau fara redactie, i s-a facut o propunere lui Dragos Popescu, una destul de buna dupa spusele lui. Acesta a fost nevoit s-o refuze. Era si normal, e aberant sa tina doar un om un intreg ziar local.

Eu intram de cel putin 5 ori pe zi pe www.sibianulonline.ro pentru ca a fost singura publicatie sibiana cu stiri actualizate pe tot parcursul zilei. In ultimele doua saptamani am cam renuntat sa intru pentru ca nu am mai avut ce sa citesc. In ultimele 5 zile am intrat doar de doua ori. Ce am citit?

Cum ar arăta starurile cu nişte kilograme în plus?
Cercetătorii vor să readucă la viaţă mamuţii şi omul de Neanderthal
Organizează-ţi fotografiile din vacanţă!

Aşa arată Cel Mai Urât Om de Zăpadă din Lume 🙂

Cea mai nouă iubită a lui Hugh Hefner este o „fată bună” (galerie foto)

Tendinţele modei anului 2009, în imagini

sunt doar cateva din stirile „locale”. Aaaa… mai sunt poze din arhiva sau furate de pe net si pornografie. Penibil domnilor! V-ati batut joc de munca fostilor angajati si de cititori. E clar ca nu voi mai intra pe Sibianulonline.ro. Pentru ce as face-o? Ca sa citesc stiri din Cluj?

In incheiere va redau o stire locala de ultima ora, in exlusivitate Sibianulonline.ro:
Asa arata Cel Mai Urat Om de Zapada din Lume 🙂 [evident… zambiliciul nu putea lipsi dintr-un titlu de ziar.] Rusii nici macar nu stiu sa construiasca un om de zapada! Priviti cat de neglijent a fost lucrat… Bucatile de zapada nici macar nu sunt rotunde… Este oribil!!!

P.S. In conditiile astea, nu le dau redactorilor de la Cluj mai mult de 2 luni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.