Nu mai scrieţi prostii pe blog.


Mi-am auzit de câteva ori că sunt un om pesimist, asta de la oameni care abia mă cunoscuseră. De fiecare dată rămâneam uimit de impresia lor şi nu ştiam de unde s-o apuc, dacă să-i fac să îşi schimbe părerea despre mine sau să-i las pur şi simplu. De obicei i-am lăsat în pace dar vroiam să ştiu totuşi de ce au impresia asta faţă de mine. Bineînţeles că niciodată nu am primit răspuns mai inteligent decât „aşa mi se pare”.

Acum îmi dau însă seama de ce au, sau, mă rog, mă credeau aşa. Pentru a mă lumina nu a trebuit decât să citesc câteva bloguri unde apar doar articole care înjură una-alta. Şi mi-am adus aminte de mine. Cât de prost am putut să fiu încât să scriu doar nemulţumirile pe blog! Asta deşi eram mult mai împlinit decât majoritatea din jurul meu. Şi mult mai fericit. Majoritatea oamenilor cunoscându-mă doar de pe blog m-au văzut, evident, ca ăla ce se plânge, tipul pesimis.

Eh, dragilor, nu e chiar aşa…


4 comentarii la „Nu mai scrieţi prostii pe blog.”

  1. Cine judeca omul si trage niste concluzii despre el doar dupa ce scrie pe blog are gandirea ingusta, limitata si mintea inchisa…eu sunt unul dintre multii care fac taraboi la mine pe bloaga si ma revolt si bla bla…dar ptr aia nu-s pesimist si nici nu prea ma plang „Live” de chestii…asa ca, don’t worry daca te face cineva pesimist pe baza blog-ului, persoanele respective n-au profunzime (si NU ma refer la profunzime fizica :D)

  2. Poate ca unele persoane vad in scrisul pe blog un bun prilej pentru a-si dezvolta latura artistica..Eu,spre exemplu in viata de zi cu zi sunt o persoana extrem de vesela, pe care foarte rar o vezi plangand.Dar daca imi vei citi blogul, vei avea poate o parere diferita. Mie imi place sa scriu despre lucruri triste,sa mi le imaginez sau sa ma inspir din unele povesti de dragoste.Prefer sa traiesc la intensitate maxima ceea ce este frumos,iar ceea ce este trist sa imi imaginez.Cred ca niciodata nu voi ajunge sa scriu pe blog ceea ce mi se intampla zi de zi,chiar daca mi se intampla lucruri frumoase, sau nu.Totul este momentan doar fictiune…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.