Nu-mi place să omor animale! Dar nu mă pot abţine…


Neveste-mii îi tot repet că e urâtă în haină de blană în speranţa că poate nu-şi va mai cumpăra. Îmi plac căţeluşii, pisicile şi chiar şi hamsterii. Semnez petiţii pentru protejarea animalelor, a balenelor din Oceanul Antarctic, a câinilor haski, a elefanţilor şi chiar a melcilor.

Inconştient, probabil fac asta doar dintr-un singur motiv: poate aşa voi primi o reducere la eventuala pedepsă… pentru că îmi place să omor animale!

De fapt, nu să le omor eu cu mâinile mele dar conştiinţa mă aruncă şi pe mine în boxa acuzaţilor, alături de milioane de alţi bipezi.

Îmi place să le mănânc carnea. Zi şi noapte. Salivez o zi întreagă dacă ştiu că pe seară voi mânca o friptură de porc. Muşc din pulpa de pui cu cea mai mare plăcere şi pun pe grătar cât mai mulţi mici. Am încercat, am încercat să mă opresc. M-am gândit de nenumărate ori să mănânc mai puţină carne, să mă hrănesc cu ierburi şi să-mi iau vitaminele din lapte. Dar nu pot! Sunt carnivor până în măduva oaselor.


7 comentarii la „Nu-mi place să omor animale! Dar nu mă pot abţine…”

  1. da, ne cam place carnita, important e sa o consumam cu masura. stii, de fapt nu e bine in nici un domeniu sa abuzam, sa fim extremisti. calea de mijloc e cea mai buna. chiar si la hrana. si noi nu omaram animalele, sau nu le omoram doar asa. lantul trofic e de vina ca ne-a pus pe locul pe care stam azi, in loc sa ne puna la ierbivore 😛

  2. Sunt offtopic, dar l-aţi văzut pe Iepuraşul de Paşi?
    Când vine primăvare poţi să schimbi alimentaţia. Verdeţuri. Multe. Urzici proaspete…:D Sunt sănătoase. Conţin mult fier.Până atunci…şi dacă o să scăpăm vreodată de zăpadă…e pe bază de pui/porc
    😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.