Nu! Noi nu ne-am distrat… am mers acolo să învăţăm.


Filmuleţul de mai jos nu este deloc real. Eu nu ţin minte focul de tabără şi nici cum Vlad s-a abţinut mai bine de juma’ de oră să ia chitara şi să cânte. Evident că nu a rezistat şi până la urmă i-a acoperit pe cântăreţii locului. Nu ţin minte nici mielul ăla rumenit şi nici cum ne strângeam seara vreo 15 gagii să ne uităm la meciuri. Concursul de karturi şi traseul de la Prejmer le ţin minte pentru că m-am îndrăgostit de ele. În rest, eu m-am dus la Michelin Innovation Tour ca să învăţ lucruri despre noua reglementare europeană privind etichetarea anvelopelor:

Toate gamele de anvelope de vară comercializate de Michelin începând cu 2010 se încadrează în clasa A de performanţă din punct de vedere al aderenţei pe carosabil umed, cel mai important parametru privind siguranţa.

.

Angajamentul Michelin privind optimizarea eficienţei energetice s-a concretizat prin încadrarea noilor game de anvelope în clasa C, sau o clasă superioară, de performanţă.

.
Din punct de vedere al zgomotului la rulare, toate gamele de anvelope de vară se încadrează în limitele care vor intra în vigoare de la data de 1 noiembrie 2016 (cel mult două linii negre).

Aşa cum spuneam, filmuleţul de mai jos nu este adevărat:


P.S. Despre Michelin am scris aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.