Numerologie


Întrebare scurtă, vreau cât mai multe răspunsuri la fel de scurte:

Credeţi în numerologie, numerograma datei de naştere, semnificaţia numerelor, interpretarea numerelor şi cifra destinului în numerologie, interpretarea şi semnificaţia viselor etc etc? Vă ghidaţi viaţa după lucruri de genul ăsta?


10 comentarii la „Numerologie”

  1. Nu prea ma intereseaza numerele…nu stiu tainele numerologiei, dar ca si persoana care crede ca Mos Craciun exista…(pe verificatea cadourilor…:P), pot marturisi ca io cred in 8! Si folosesc simbolistica 8-ului si vertical si orizontal…nu va ganditi la prostii…sau daca vreti voi:)…8-ul ma urmareste din clipa in care m-am nascut…am pe undeva in jurnalul meu scris din clasa a VI-a incoace…o cronologie a datelor de 8 cu semnificatii personale deosebit de puternice! Si e lunga lista…
    PS N-am fost scurta…:(

  2. Daca tot a pornit Eliza raspunsurile mai lungi… hai sa zic si eu de prietenia mea cu numarul 13. Consider ca-mi aduce noroc. Cat de mult ma influenteaza asta in luarea deciziilor… hai sa zic ca daca as avea de ales intre a organiza ceva in 12 sau in 13, as alege 13 🙂

    @Eliza nu Eliza, stai linistita, niiiiimeni nu se gandeste la prostii :))

  3. @Ce Merita
    Uite un mic exemplu…de joi: am studenţi în practică şi a trebuit sa le dau un număr de termeni etnografici pentru a fi căutaţi în dicţionar…am dat numarul 17…1+7=8:)…pentru ca 8 era prea puţin…şi tema lor trebuie să fie cât de cât consistentă! Şod, nu?

  4. Eu cred …ptr ca de ff mult timp mi se ghideaza viata in jurul nr 5..un mic ex:sunt nascuta intr-un an cu 5 la sfarsit..ziua 23..2+3=5..ai mei au data nasteri 5,l am cunoscut pe tudor in 5,ne am casatorit la primarie pe 14,pe 23nunta am fost inscrisa la facult a 15a deci….v-am convins?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.